mandag den 29. august 2011

Käytössä: vahingossa matkapuhelinyhtiö, osa 1

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/switched-on-the-accidental-handset-company-part-1/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Tech yritysostoja pyrkivät usein muokkaamaan yrityksen tai jopa koko toimialaa. Ostaminen Applied Semantics katalysoivat Googlen nousta verkkomainonnan määräävään asemaan. Apple osti NeXT muutti entisen käyttöjärjestelmä: n suunnitelma. Ja HP: n fuusio Compaqin kanssa luotu 40000000000dollari voimanpesä myyjä Windowsille.



Se ei päde " Googorola "matkalaukku että maailma aiemmin tiennyt vain italialainen sinihomejuustoa usein mureni osaksi pihvi salaatteja. Itse asiassa Google äskettäinen ilmoitus aikomuksestaan ​​hankkia Motorola Liikkuvuutta 12500000000dollari voi osoittautua korkeaa profiilia hankinnan tarkoituksena koskaan tarkoituksena on säilyttää status quo. Ennakoi by blogikirjoituksen Googlen lakiasiainjohtaja ja rytmittävät lockstep lausuntoja Motorolan kilpailevan Android lisenssin ylistäen oikeusturvaa, blogikirjoitus ilmoittaa hankinnan lupasi "ahtaa" Android. Mutta myöhemmät Google puhelinkonferenssin sulautumisen osalta vahvistettu, että "IP" Google yrittää hankkia ei asetu "Incredible Phones." Google pyrkii elävöittämään Android yksinkertaisesti ottaa vapauden edetä rasitteetta pitkin menestyksekkäämpi tie se on jo pitkälti paalutti.

Jatka lukemista käytössä: vahingossa matkapuhelinyhtiö, osa 1


Käytössä: vahingossa matkapuhelinyhtiö, osa 1 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 elokuu 2011 18:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar