mandag den 29. august 2011

HTC Omega huomasi luonnossa on Algerian huutokauppa sivusto?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/htc-omega-spotted-in-the-wild-on-algerian-auction-site/:


Vain muutama päivä sen jälkeen, kun sen tekee ensimmäinen vuotanut , HTC Omega on ilmeisesti nähty luonnossa, on Algerian huutokauppa sivusto, kaikista paikoista. Ranskan blogi Mon Windows Phone väittää, että huhuttu Mango laite saattaa urheilu Snapdragon MSM8255 1.5GHz prosessori, 512 Mt muistia ja 3,8-tuumainen LCD, vaikka on vaikea poimia liikaa yksityiskohtia siitä epätarkkoja kuvia esillä huutokauppa sivusto. Blogi myös täplikäs kahdeksan megapikselin kamera ympäri takaisin, sekä että eteenpäin suunnatut ampuja että Microsoftin on touting , kun listalle väittää, että puhelin ylpeilee jopa 8 Gt tallennuskapasiteetti. Valko-harmaa Omega huhutaan debyyttinsä tämän viikon HTC tapahtuma Lontoossa , vaikka yksityiskohdat hinta ja saatavuus ovat edelleen epäselviä (korkein online-tarjouksen, mikä se sitten onkin, on tällä hetkellä noin 540 dollaria). Hit up alla olevia linkkejä nähdäksesi täyden valikoiman kuvia.



[Kiitos, Gilles]

HTC Omega huomasi luonnossa on Algerian huutokauppa sivusto? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 05:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Ma Windows Phone (käännetty) | lähde OuedKniss | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar