mandag den 29. august 2011

Samsungin Chaton Messaging-palvelu tuo vapaa kutoma Android, tiedonantovelvoitteita ja BlackBerry (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsungs-chaton-messaging-service-brings-free-texting-to-androi/:


Näyttää siltä, ​​Samsung on aikeissa pulahtaa sen varpaita mobiiliviestinnän markkinat, joilla uusi palvelu nimeltä chaton. Teilataan debyytti tämän viikon IFA , App tuo kutoma, ryhmäkeskustelu ja kuvien / videon jakaminen ei vain Samsungin Bada OS, mutta Ios, Android ja BlackBerry alustoja, samoin. Mukaan korealaisvalmistaja, uusi asiakas on saatavilla kaksi versiota: perus yksi ominaisuus puhelimissa ja toinen, monimutkaisempi vaihtelua, jonka avulla älypuhelimien käyttäjät voivat kommentoida muita profiileja, lähettää animoituja viestejä ja visualisoida useimmin yhteyttä ystäviä, kuten yläpuolella näkyy. Yhtiö suunnittelee myös vapauttaa web-pohjainen versio, joka toisi vastaavia toimintoja tietokoneisiin. Chaton teilataan mennä elää ensi kuussa (yli 120 maassa ja 62 kielellä), mutta voit löytää lisää tietoa esittelyvideo ja käännetty PR kariuduttua.

Jatka lukemista Samsungin chaton Messaging-palvelu tuo vapaa kutoma Android, tiedonantovelvoitteita ja BlackBerry (video)


Samsungin Chaton Messaging-palvelu tuo vapaa kutoma Android, tiedonantovelvoitteita ja BlackBerry (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 06:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Sammy Hub | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar