mandag den 29. august 2011

Oikeassa oleminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U9IG3a6qzpM/:

lincoln

Yksi Steve Jobs "tuhoisin kyvyt on tietää, milloin hän on oikeassa. By hän tarkoitan hän ja hänen tiiminsä lahjakkaita suunnittelijoita, insinöörejä, toimitusketjun wranglers, ja tekniikan. Pysyvä Pat kun vaihtoehtona on pahempi on vaikea siirtyä tehdä, mutta Apple alla Jobs on tehnyt tavaramerkki.


Ota iPhone 4 ja sen kuuluisa katkenneet puhelut kriisi. Jobs vastasi toimittamalla firmis, vertaamalla ongelma muille kilpailijan tarjoukset, jotka tarjoavat vapaa tapauksessa niille, jotka olin jo ostanut puhelimen, ja tehdä käsitellä Verizon korjata todellinen ongelma: AT & T. Voisit nähdä ratkaista strategiassa. Tämä on mitä olemme löytäneet, tätä me teemme, me vetoa sinun kiinni kanssamme. Hän oli oikeassa.


Sama virittää levy-yhtiöiden kanssa. He haluavat jatkaa verenvuoto tuloja ja tuhota perustelut rakentamista tuetaan kehittyviä kykyjä? Tai he halua hyväksyä strategia, joka antaa heille apua siirryttäessä digitaaliseen tulevaisuuteen hinnalla voimakas kumppani, joka joskus tuntui portinvartijan. Laskelman perustana oli oivallus, että kukaan muu tekniikka liike oli mahdollisuus reititys ympäri kartellin ja menee suoraan yleisölle.


Vuosien jälkeen hän palasi Applelle, ja jo ennen seuraavaan koneeseen, työ sallitaan markkereita, josta hän ei perääntyä. Levykkeet olivat helppo soittaa, kuten ääni-ja videotiedostoja hukkua muodossa. CD oli, seuraavaksi nopeasti DVD, kuten televisioon ja elokuviin Media puhalsi fyysinen tallentamiseen. Mutta kuten WiFi iPhonessa, käyttöönotto verkottunut varastointi oletuksena keskipitkällä ajoi buildout näiden teknologioiden.


Kesti jonkin Raskasnostolaitteet saada AT & T antaa WiFi alustaan ​​alustalle. Harjoittaja oikein totesi, että se aiheuttaa paineita sen käteisellä lehmän SMS, ja jota vaaditaan rajoituksia 3G kaistanleveyden käytön musiikin lataamiseen, videoiden ja sovellukset vastineeksi. Jopa niin, sähköpostin ja Internetin käyttö puhalsi odotuksia, jolla yritys velvoitettiin rakentamaan verkkonsa niin nopeasti kuin pystyi. Antennagate oli todellisuudessa lisää muutosta puhelimen kannettavassa tietokoneessa.


Kun Android-puhelimissa oli sama käyttötavat, Jobs piti paineen kanssa iPad, uudelleenkäynnistystä PC verkko-keskeinen laite sans DVD-asema ja jopa osoitteellinen kovalevy kaikki aikomukset ja tarkoituksiin. Jälleen poissulkeminen Flash oli itsepäinen tapahtuma aluksi, mutta pian kävi selväksi, että Apple oli uudelleenmäärittelyä laptop OS ympärillä uudelle alustalle, app, joka wrappered ympäri selain eikä toisinpäin. Jättämällä laajennuksia ja samalla avaa HTML 5 kuin alemman tason dev ympäristö, Jobs käytti Android kilpailu nostaa kaistanleveyttä panoksilla jälleen.


Paljon on tehty AppStore vaatimukset ottaen 30% liittymiä, mutta säilyttämällä HTML 5 vaihtoehtoisten työpaikkojen vaikutus markkinoihin App malliin verrattuna. iCloud heikentää Android auki väitettään untethering lataamalla työpöydältä koneeseen, samalla horjuttaa koko käsite Desktop ja lopulta läppäreissä samoin. Floppy, levy, 3G, OS, tiedostojärjestelmä, pöytäkirjat, lataaminen - jokainen lynchpin on vanhentunut kannattaa pilvi isännöimä Advanced rich client-alustalla. Useimmat näyttävästi, Jobs kiinni palkkio hinnoittelumalli kunnes loput markkinoista oli pakko ohittaa ja menettää Applen painoarvoa kanssa Volume toimittajia.


Viimeaikaiset tapahtumat ovat korostaneet vahvuus innovoida, julkaisu, stand pat malli. HP: n antautuminen laitteisto on niin paljon cloud computing koska kyse on siitä iPad, mutta Googlen Motorola hankinta on selvä merkki siitä, että yleisöt eivät hylkäisi apps. Romahtaminen televisioverkkojen oli jo meneillään, sillä studiot pyrkinyt välttämään levy-yhtiöiden kohtalosta, mutta iPad lähetti sen OV


Ingen kommentarer:

Send en kommentar