mandag den 29. august 2011

Unredacted Wikileaks Kaapelit ovat verkossa? Luultavasti, masentavan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TBC-anrv7EI/:

blood

"Olentoja ulkopuolella kurkisti sika ihmiselle, ja ihmisestä sika, ja sika mies jälleen, mutta jo se oli mahdotonta sanoa, mikä oli mikä." - George Orwell, Eläinten vallankumous


" Leck bei Wikileaks ". Otsikoi saksankielistä uutisia viikoittain, Der Freitag, kuvattu ironian kanssa Saksalaisen tehokkuuden: " vuoto Wikileaks ".


Tässä tarinassa, julkistetaan perjantaina editori Steffen Kraft väittää löytäneensä verkossa "salasanasuojattu csv tiedosto" sisältää 1.73GB välimuistin kokonaan unredacted diplomaattisen kaapeleita, peräisin Wikileaks. Mukaan Kraft, tiedoston salasana on myös helppo paikantaa.


Samana päivänä Wikileaks polkumyynnillä useita kaapeleita verkossa ja pyysi seuraajiaan auttaa käydä läpi niitä. Tiedostojen kopiot ovat olleet hallussa uutistoimistot kuten Guardian, New York Times ja Reuters kuukausia, mutta tämä on ensimmäinen kerta asiakirjat oli tehty yleisön saataville. Purkautui, sanoo toimitusjohtaja leaker Julian Assange, koska media on menettänyt kiinnostuksensa diplomaatti paljastuksia vielä ilmoittamatta. ( Kyynikko voisi päätellä, että Assange - joka on edelleen kotiarestissa Britanniassa vireillä luovuttamista seksuaalisesta pahoinpitelystä maksut - on huolissaan siitä, että media on menettänyt kiinnostuksensa hänetkin.)


Mutta löydetyn asiakirjan Der Freitag ei ​​virallisia Wikileaks tiedostot, joita on osittain redacted poistaa nimiä haavoittuvia lähteistä. Pikemminkin se sisälsi tuhansia unredacted sivua, "nimetty tai muutoin todettavissa" informers "ja" epäillään tiedustelupalvelun agentit ", Israelista, Jordaniasta, Iranista ja Afganistanista."


On tärkeää korostaa, että Der Freitag ei ​​julkaista kovaa näyttöä siitä, että unredacted tiedosto edes olemassa. Mutta mukaan Kraft, löytänyt asiakirjoja ovat monet, jotka on aiemmin julkaistu sensuroitu muodossa. Ja tehtävä selväksi, Der Freitag ei ​​ole vain eräät vilpilliset saksa paperi: heillä on jakelusyöte käsitellä Guardian (erst-ja Wikileaks kumppani) tekee siitä erittäin epätodennäköistä, he keksivät tarinan ulos koko kankaalla. (Päivitys: Der Spiegel on varmistunut, että tiedosto - katso alta lisää.)


Joten, jos unreadacted tiedostot ovat löytäneet tiensä saatavilla verkossa, mitä me siitä tehdä? Kraft tekee selkeän epäsuorasti, että tiedostot olisi voinut vuotanut mennessä Assanage n Arch-arkkivihollinen (ja entinen kollega), Daniel Domscheit-Berg OpenLeaks . Aiemmin tällä viikolla hän väitti että ovat tuhonneet tuhansia julkaisemattomia asiakirjoja ennen lähtöään Wikileaks ja hän ei ole salaillut hänen vihansa hänen vanha kamu (olen kirjoittanut aiemmin hänen scummy anti-Assange muistelmateos ). Varmasti sekä henkilökunta The Guardian, New York Times ja mitään Wikileaks "kasvava joukko nykyisiä ja entisiä valtamediaa kumppaneita, Domscheit-Berg


Ingen kommentarer:

Send en kommentar