mandag den 29. august 2011

NEC Medias: raportin mukaan maailman ohuin älypuhelin on matkalla Yhdysvalloissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c0Vp1OBZWTM/:

Picture 9

Takaisin keväällä, meillä viettänyt muutaman viestiä kattaa Medias N-04C päässä NEC Casio Mobile , Android luurin yhtiö kutsuu "maailman ohuin älypuhelin". Ovat vain 7.7mm ohut, se voittaa Galaxy S II , esimerkiksi, ja 105g, se on erittäin kevyt, liian.


Ilmoitti NEC Casio tämän vuoden helmikuussa, laitemyynti myi hyvin , kun se osui Japanin markkinoille muutamaa viikkoa myöhemmin (toistaiseksi 500000 on myyty).


Ja mukaan Japanin suurin päivälehti Nikkei, yhtiö on nyt valmis tuomaan Medias Yhdysvaltoihin, siirtää jotenkin ilmoitti viime vuonna jo (NEC Casio Mobile perustettiin vuonna 2009, kun NEC, Casio ja Hitachi yhdistivät matkapuhelin toiminta ) .


Yksityiskohdat ovat vähissä tässä vaiheessa, mutta näyttää siltä, ​​amerikkalaiset saavat muokattu versio puhelimesta. Japanissa itse, NEC Casio seurataan kanssa N-06C [JP] tänä kesänä, malli joka on hieman paksumpi (7.9mm) mutta vedenpitäviä.


Japanilainen malli:



Nikkei sanoo Yhdysvalloissa, Medias todennäköisesti saatavilla Verizon (Casio kumppani aiemmin) ja "muut lentoyhtiöt". NEC Casio tähtää kaksinkertaistamaan siirtojen matkapuhelimet Japanin ulkopuolella 1,8 miljoonaan verotuksen 2012.


Kertauksen vuoksi, Media N-04C tarjoaa 4-tuuman LCD kosketusnäyttö 480 x 854 resoluutio, Android 2.3, 5.1MP CMOS kamera, microSDHC-muistikorttipaikka, langaton, jne. Arvata digivastaanotin sekä e- lompakkotoiminto, ja infrapunaportti saada lakkautettu Yhdysvalloissa version kuitenkin.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar