mandag den 29. august 2011

With 'Tallenna pulssi "Bookmarklet Ja Chrome Extension, Pulse Kirjoittaa Instapaper n Turf

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/txblPiG1v_o/:

pulse

Alphonso Labs , aloitteleva yritys takana Pulse , näppärä sosiaalinen uutistenlukijan iPhone, iPad ja Android käyttämät noin 5 miljoonaa ihmistä , tavoitteena on haaste myös yksinkertainen Bookmarking Tool Instapaper (ja joukko muita kirjanmerkillä ja "lukea sen myöhemmin "Apps).


Käynnistys on tänään debytoi sekä bookmarklet ja Chrome-lisäosa , jonka avulla käyttäjät voivat "pelastaa tarinoita Pulse" hiiren napsautuksella. Päätteitä muiden selaimet ovat "in toimii", olen kertonut.


Tallentaminen Pulse tietysti tarkoittaa, että voit kirjanmerkin mielenkiintoisia tarinoita löydät Webissä Jotta voisit lukea niitä myöhemmin Android-tai iPhone kuuloke tai iPadisi.


Mitään muita kelloja ja pillejä tässä vaiheessa, mutta se on puhdas ja toimiva bookmarking App.


Se on selvästi myös aika paljon mitä Instapaper ei ( melko tyylikkäästi , voisin lisätä), mutta enemmän kuin mitään, se on tervetullut lisä Pulse palvelu, joka todennäköisesti ei vaikuta Instapaper käyttö kovin paljon - Näen itseni käyttäen molempia rinnakkain, todellisuudessa.


Kuten Safarin uusi "Reading List-toimintoa, kukaan tappaa muita. Kuten Instapaper luoja Marco Arment kerran kirjoitti , markkinoilla on tarpeeksi iso useiden nykyajan bookmarking palvelut kukoistaa.












Yritys:

PULSE NEWS (Alphonso LABS)


Perustamispäivä:

03.01.2010

Rahoitus:

$ 9,8 miljoonaa



Alphonso labs ohjaa visio on luoda paras uutinen lukukokemus mobiililaitteissa.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar