mandag den 29. august 2011

Inhabitat viikko Green: Valaistus Superbike, liike-energian generaattori ja tärisevä käsineet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/inhabitats-week-in-green-lighting-superbike-kinetic-energy-ge/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksestä ja puhtaan teknologian uutinen meille - se viikko Green.




On ollut eeppinen viikko ympäristön uutisia Inhabitat ilmoitti, että East Coast läpilatoitettu sen luukut vastaan ​​voimaa Hurricane Irene , joka on saapunut vanavedessä 5,6 maanjäristys , joka ravisteli itärannikolla Virginiasta New Yorkiin. Olemme koonneet joukon vinkkejä , joiden avulla lukijoillemme sää myrskyn, ja otimme tarkemmin kuusi ydinvoimalaa kasveja että järkyttyneitä East Coast epätavallinen järistys. Olemme myös esiteltiin useita uskomattomia esimerkkejä korkean teknologian arkkitehtuuri - hiljattain kruunattu maailman korkein LEED Platinum rakennus ja maailman pisin tunneli , jossa Venäjä ilmoitti äskettäin olisivat span Beringin Straight.



Puhuminen merkillistä kehitysten kestävällä kuljetus, tällä viikolla omaksui tarkastella, mitä voisi olla tehokkain sähköauto maan päällä , ja toimme teille kuvamateriaalia 200 mph Valaistus Superbike rikkomalla maailman maa nopeusennätyksen. Näimme myös eco ajoneuvojen lähteä vihreämpiä horisontteja Oliver VTOL paljasti ultratehokkaan lentokoneen 6 moottorit , insinööritiimi Afrikassa rakennettu DIY avaruussukkula paikallisessa puutarhassa, ja lentävät ParaMoto Trike noussut taivaalla. Aiheesta lentomatkustamisen, saatat myös haluta tutustu kuusi vinkkejä lentävät joissa on pieniä lapsia (ilman Benadryl).



Se oli iso viikko puettavat teknologia sekä tutkijat paljastettiin voimakas liike-energia generaattori , joka sopii sinun lenkkarit. Näimme myös värisevä käsine , joka parantaa moottorin suorituskykyä, haptic käsine , joka mahdollistaa sokea näkemään kanssa Sonar, ja valikoima antennin sulautettujen vaatetus , joka tarjoaa hillittyä muotoa handsfree-viestintää. Lopuksi kuulimme Ashton Kutcher on ennustaa, että puettavat teknologia tulee olemaan seuraava iso aalto , ja jaoimme GL

Ingen kommentarer:

Send en kommentar