mandag den 29. august 2011

TomTom Löytää Apps, tuo Twitter, Yelp ja enemmän Go Live 1535 m PND

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CniiaqYw6VY/:

TomTom-GO-LIVE-1535M_thumb

Hyvät bakteerit, tämä on Go Live 1535 m, joka mukaan TomTom on ensimmäinen PND kanssa kytketty apps. Tämä vaatimus ei välttämättä ole täsmälleen olla totta, mutta Go Live 1535 M ei ole vaikuttava - eli vaikuttava ja GPS - joukko ei-Vakiofunktiot kautta eri sovellukset, kuten Twitter, Yelp, TripAdvisor, ja Expedia. Nämä ovat lisäksi TomTomin VIA liittyviä palveluja, joka sisältää polttoaineen hinta, sää ja Google Local Search.


Henkilökohtainen navigointilaite markkinoilla on menettänyt paljon Thunder viime vuosina. Nämä sovellukset ovat sellaisia ​​toimintoja, jotka voisivat olla ainakin tilapäisesti hidastui vallan siirtämiseen älypuhelimet järjestelmää. Mutta valitettavasti Go Live 1535 m osuu muutaman vuoden liian myöhään hullun korkea hinta.




Useimmat sovellukset ovat mitä voit odottaa. Yelp ja TripAdvisor, hyvin, neuvovat matkailijoita on ravintoloita ja eri paikoissa. Viserrys apps on kierrepäällystetty ja vain toimii eräänlaisena Auto-tweeting laite, automaattisesti lähettää Tweet tai check-in kun tulet paikkaan, et voi lukea tweets laitteen.


Uusi Go Live 1535 odotetaan myöhemmin tänä vuonna 299 dollaria. Jo-released 2535 M saavat sovellukset ohjelmistopäivityksen avulla myöhemmin. Laite, kiitos sen hinta, todennäköisesti vain tyydyttää hyvin markkinaraon kuluttajina, jotka ovat todella kiinnostuneet apps todennäköisesti on älypuhelin, joka voi vetää kaksinkertainen velvollisuus.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar