mandag den 29. august 2011

Minecraft kehittäjät julkaisu traileri uusi peli Scrolls

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iUpduzFMcsc/trailer-for-scrolls-from-minecraft-developers-released-at-pax-prime.ars:


Traileri tulevasta pelistä vierittyy Minecraft luoja Markus "Notch" Persson oli luovutettu Kotaku tänään aikana PAX Prime. Perävaunun osoittaa pois taiteen tyyliin peli, ja se sisältää merkin luoda piirustus vanttera soturi että näemme lyhyesti henkiin ja mukana taistelussa.


Scrolls on tarkoitettu risteytys Keräilykorttipelit pelejä ja strategia lautapelejä, joissa pelaajat käyttävät joukko vierii hahmoilla tai määritteet taistelun kautta maailman, sekä ajoitus ja sijoittelu vierii edistää onnistumiseen tai epäonnistumiseen. Peli on kehitteillä Mojang, yhtiö joka loi Minecraft, ja on kirjoittanut Jerry "Tycho" Holkins Penny Arcade, vaikka lyhyt traileri ei petä hänen huumorintajunsa.


On Scrolls verkkosivuilla , pääsuunnittelija Jakob Porser toteaa, että hän aikoo käyttää "alati muuttuviin sisältöä" peliin, ja että pelaajat tutkia maailmaa samalla hiovat arsenaali rullaa maksimoida taktisia etuja. Viime aikoina peli tuli palo Bethesda, kehittäjät Elder Scrolls-sarjan, käyttää sanaa "rullaa" sen otsikko.


Perävaunu mukaan Scrolls on "tulossa lopulta," vaikka viimeisen lehdistötiedotteet ovat osoittaneet, että peli tulee saataville ennen kuluvan vuoden loppua.



Video!


Trailer: Scrolls



Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar