mandag den 29. august 2011

Quixey korottaa $ 3,8 miljoonaa Functional hakukone Apps

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MQDE0COGPoA/:

QuixeyLogoWhiteBG

Quixey , Palo Alto-pohjainen käynnistyksen että rakennus toimiva hakukone apps, ilmoitti tänään, että se on suljettu 3.800.000 dollaria sarjan rahoituksesta. Investointi johti Yhdysvaltain Venture Partners ja WI Harper Group , jossa osallistujia Webb Investment Network rinnalla jatkosijoituksista Eric Schmidtin Innovation pyrkimyksiä . Sarjan pyöreän lisää $ 400K Quixey nosti huhtikuussa innovaatiosta pyrkii, jolloin investointien kokonaismäärä on 4.200.000 dollari.


Olemme kaikki kuulleet (ja ehkä jopa pilkkasivat) sutkaus "Ei-sovellus, joka". Se on oikeastaan ​​ihana laatu mobiili vallankumous: Ei todellakaan ole sovellus lähes kaiken mitä voi ajatella, kutsumasta taksin hallita aikataulun skannausta ihosyöpä tai sydämen murmors. Mutta se on myös valtava, ja etsimällä sovellus, jonka haluat ei ole helppoa. Siellä on paljon melua, ja paljon epätäydellinen lähestymistapoja App haku.


Quixey tuli pelin tarkoitus rakentaa uudenlainen etsintä, valettu erityisesti ainutlaatuiset ominaisuudet etsiä niitä arjen mutta joskus vaikeasti apps. Heidän ratkaisu, keksi "toiminnallinen search", joka ei ainoastaan ​​skannaa suuri app myymälöissä, mutta indeksoi blogit, tarkistaa sivustot, keskustelupalstat ja sosiaalisen median sivustoja rakentamaan todella kattavan kuvan siitä, mitä App voi tehdä - kautta arvosteluja, suusta suuhun , ja demoja.


Quixey hakukone antaa käyttäjän tyyppi kyselyissä kuten "baseball tulokset", ja saada luettelo sovelluksista, jotka tarjoavat juuri sitä (jota he voivat sitten voi suodattaa alusta). Ja parasta on, että hakukone suppors Windows ja Mac apps, iGoogle, laajennuksia, ja enemmän. Kyse ei ole vain iOS ja Android.


Vaikka Quixey näyttäisi kilpailevan tykkää chomp ym., Startup on myös lisännyt arvolupaus, että voin vallan etsiä muita sovelluksia ja sivustoja - aivan kuten Google - auttaa levittämään sen hakukoneen kolmannen osapuolen sivustojen Web.


Ei niin yllättävää, että Eric Schmidtin Innovation pyrkimyksiä sijoittaa suuri app. hakutyökalu. Tuominen ulkopuolelta info ja tietoja blogeista, tarkistaa sivustoja, ja sen jälkeen, oikeastaan ​​tuo uutta kerrosta syvyyttä App haku (erityisesti on alustan agnostikko), aivan kuten virran hakuja verkkosivustoja antaa Quixey mahdollisuuden mittakaavassa ja tulee sekoitettu hyvin sivustoja se ryömii. Startup tulee käyttämään sen uusia investointeja jatkaa turvata kumppanuuksia App myymälää ja muut isot kolmannen osapuolen App resursseja, ja mukaan Quixey joukkue on enemmän kuin 25 potentiaalisia kumppanuuksia putki. Lisää kumppaneita, tehokkaampi hakukone muuttuu.


Se on mielenkiintoinen uusi lähestymistapa, tämä "toiminnallinen haku", ja omasta kokemuksestani Toistaiseksi toimii luvatulla. Säestää kertoa meille, mitä mieltä olet. Lisää Quixey täältä .





Ingen kommentarer:

Send en kommentar