mandag den 29. august 2011

Cisco ostaa Yhteistyö Software Maker Versly

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ezem3mwCHMg/:

versly

Cisco tänä aamuna ilmoitti , että se on saanut San Francisco käynnistyksen Versly , yksityisessä omistuksessa oleva yritys joka kehittää yhteistyössä työkaluja, jotka integroituvat Microsoft Office-sovelluksiin.


Taloudellisia ehtoja hankinta ei julkistettu, mutta kaikki Versly henkilöstö integroidaan osaksi Ciscon Collaboration Software Group (CSG), kun läheinen hankinnan.


Versly rakentaa plugineja, jotka mahdollistavat ihmisryhmät tehdä yhteistyötä ympäri sisältöä Word-asiakirjoja, Excel-taulukkolaskenta, PowerPoint-esityksiä ja sähköposteja.


Vuodesta Näyttää siltä, ​​palvelu oli vielä yksityinen beta, joten tämä on nopea exit varten Versly.


Näin Murali Sitaram, VP ja General Manager, CSG, Cisco, leirintäpaikkojen hankinta:



"Yhteistyö on tärkeintä Cisco. Tämän yritysoston myötä olemme paransimme yhteistyötä tarjontaansa ja parantaa käyttäjän kokemuksia sosiaaliset bioteknologian liiketoiminnan sovellusten yksilöiden ja tiimien käyttö työssä. "



Versly ohjelmisto integroidaan tarjoukset kuten Cisco Quad, Jabber ja WebEx.


Mukaan sen CrunchBase profiilin , Versly sai taakseen siemen rahoitusta nostettiin Accel Partners, Baseline Ventures, 500 käynnistysten ja pari enkeli sijoittajille, myös Scott Dietzen, Kenny Van Zant, Jonathan Katzman ja Rasool Rayani.


Yhtiö aloitti entinen BEA ja Sun Exec Benjamin Renaud ja entinen Yahoo-er Erik Eccles . Muu tiimi on yksityiskohtainen täällä .












Yritys:

VERSLY


Perustamispäivä:

2009



Versly integroituu Word, Excel ja Powerpoint mikä helpottaa ryhmien asiat järjestyksessä ja radalla - missä vain.






Lue lisää





Ingen kommentarer:

Send en kommentar