mandag den 29. august 2011

Viimeaikainen kehitys atomikello teknologia voittaa tarkkuus kirjaa, voi innostaa Ke $ ha: n seuraava hitti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/new-developments-in-atomic-clock-technology-beat-accuracy-record/:


Tuoreen Penn State tutkimus, joka käyttää uutta tapaa laskea aikaa kertoa tarkasti, CsF2 cesium-pohjainen atomikello klo Britannian National Physical Laboratory on lähes kaksi kertaa niin tarkka kuin alun perin ajateltiin - eli se vain hyötyä tai menettää yhden sekunnin aikana 138.000.000 vuotta. Tämä atomikello ei ole ainoa kilpailija paras-in-show, sillä tutkijat University of Tokyo on myös ilmoittanut uuden ennätyksen, väittäen niiden optinen hila atomikello noudatetaan atomien miljoona kertaa nopeammin kuin perinteinen atomikello - saavuttamiseksi tarkkuus jopa 18 numeroa yhden sekunnin mittaus. Vaikka tutkijat sanovat tekniikka voisi edistää tai jätättää toista huomattavasti nopeammin kuin cesium-pohjainen erilaisia ​​(31,7 miljoonaa vuotta), se voi mullistaa tutkijat näkevät aikaa ja tilaa, antaa meille uutta tietoa perustavanlaatuinen vakioita fysiikan.



"Tähän asti kellot on ajateltu työkaluja yhteisiä aikaa. Mutta kellot kuten tämä, päinvastoin, voimme ymmärtää, että aika kuluu eri nopeuksilla, riippuen ajasta ja paikasta kello on", sanoi Hidetoshi Katori ja Tokion yliopisto. Tietenkin molemmat atomikellojen auttaa meitä pysymään ajoissa, mutta niillä on myös käytännön sovelluksia kaiken syvän avaruuden verkostoitumisen ennustaa maanjäristyksiä ja GPS-navigointi. Tämän tyyppisessä tarkkuutta, näyttää kukaan meistä on saada pois näkymästä myöhäistä enää toimi. Tsekkaa video optinen hila kellon tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus uusi kehitys atomikello teknologia voittaa tarkkuus kirjaa, voi innostaa Ke $ ha: n seuraava hitti


Viimeaikainen kehitys atomikello teknologia voittaa tarkkuus kirjaa, voi innostaa Ke $ ha: n seuraava hitti alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 01:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BBC News | lähde NPL | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar