fredag den 27. maj 2011

Applen iCloud musiikkipalvelu automaattisesti peili iTunes-kirjaston avulla "laadukasta" kappaleita?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/apples-icloud-music-service-will-automatically-mirror-your-itun/:


On ollut niin paljon pulista noin Apple iCloud että luulisi musiikin palvelu oli jo ilmoitettu ja tarjouksia solmi . Mutta se on silti vain huhu, kunnes Apple johtoon vie vaiheessa ja vapauttaa Amazonin Cloud-soitin ja Google Musiikki kilpailija pyyhkäissyt superlatiiveja. Tämä ei ole estänyt BusinessWeek varaa lisätä hyvän yhteenvedon kaikista on "tunnettu" Toistaiseksi, antaen meille jonkinlainen näkemys tiedot siitä, miten palvelu toimii ja motivaatiota, jotta se tapahtuisi. Yksi ilmoitus, peräisin kolme ihmistä tietävät, väittää, että Apple etsii asiakkaan iTunes-kirjastoista ( hei, LaLa ) ja nopeasti peili sisällön Applen omilla palvelimilla - ei massiivinen DSL-tukehtuminen upload tarvita. Ja Apple tekee sinulle kiinteää "korvaa" mitään alhainen bitrate raitaa "laadukkaita" versioissa tallentaa sen täysin lisensoitua musiikkia kaappi suoratoisto liitettyjä laitteita.



Tietenkin tämä lisäarvon ei tule ilmaiseksi ja varmasti edellyttää jäsenmaksun. Kuluttajille aiheutuvia kustannuksia, mutta on edelleen hyvin epäselvä kuin palvelu voidaan integroida Applen 99 dollaria vuodessa MobileMe huijausta. Ja te tiedätte nämä huhut siitä MobileMe tarjotaan ilmaisena palveluna ? Emme olisi yllättynyt, jos se pysyy 99 dollaria kanssa iCloud julkistettuja kuin "vapaa"-toiminnon päivitys, Akaa, 8,25 dollaria kuukaudessa musiikin tilaus. Riippumatta, se on tämä liittymä malli, joka on suuret levy-yhtiöt niin innostuneita kuin se lopulta antaa heille mahdollisuuden kiristää maksuja kaikki laittomasti ääni voi olla luiskahtanut koska Napster oli päästetty on valmistautunut musiikkialalla vuosikymmen sitten. Kaikki merkit viittaavat WWDC Tämän saada virallinen, mutta olemme varmasti kuulla lisää - paljon enemmän - ennen tapahtumaa käynnistymässä 6. kesäkuuta.

Applen iCloud musiikkipalvelu automaattisesti peili iTunes-kirjaston avulla "laadukasta" raitoja? alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 03:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar