fredag den 27. maj 2011

T-Mobile G2x kokee uudestisyntynyt kysymyksiä Gingerbread voidaan korjata

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/t-mobile-g2x-experiencing-reboot-issues-gingerbread-may-be-the/:


Valmiina hyvä juttu? Kerää noin, lapset, meillä on kiehtova yksi osake. T-Mobile G2x nauttii sen osuus kiistaa tällä viikolla huoli johtui siitä, puhelin kokee satunnainen uudestisyntynyt. Meidän saaga alkoi keskiviikkona, kun saimme vinkkejä G2x saada vedetty kaupoista, koska "laatuun liittyvät kysymykset." Emme vahvisti ei ollut luetteloitu varastossa, mutta T-Mobile sähköpostitse yhteyttä kieltämällä ei ollut mitään syytä tähän muun kuin suuri kysyntä. Puhelimen on niin suosittu, että on ihan hyvä, eikö? Ei niin nopeasti.



Kuten on käynyt ilmi, meidän tarina ei pääty tähän. Hyvin muotoiltu lausunto lähetettiin selittää, "pieni osa asiakkaista on kommentoitu mahdollisista parannuksista ja teemme LG toimittaa ohjelmiston päivitys". Hieman kaukana vahvistaa uudestisyntynyt kysymyksiä (tai vikoja minkäänlaista että asia), mutta se on virkistävää kuulla jonkinlainen tunnustus ainakin. T-Mobile eivät saa erityistä, mitä nämä "mahdolliset parannukset" voi merkitä, mutta kuljettaja toisti myös suunnittelee kolahtaa lippulaiva puhelimen asti Gingerbread "kesään mennessä" - mahdollisesti puuttua vikoja samaan aikaan. Lopussa meidän tarina on vielä kirjoittamatta, mutta varmasti Toivottavasti se on onnellinen.

T-Mobile G2x kokee uudestisyntynyt kysymyksiä Gingerbread voidaan korjata alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 09:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PC Mag , TmoNews | lähde Twitter (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar