fredag den 27. maj 2011

Cadence n 4-bittinen Chrono Watch voit tehdä liiketoimintaa, naamioi sisäinen nörttisi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/cadences-4-bit-chrono-watch-lets-you-do-business-disguises-you/:


Glance yllä ja huomaat normaali, tyylikäs ajanotto katsella, korjata? Ei oikeastaan ​​... Katso, että jet-musta kellotaulu on rocking 4-bittinen binääri tunnin baareja sijasta numeroita, ja näyttäen hyvin pelle-chic näin. Ilmoitti tänään, Cadence n 4-bittinen Chronograph Watch on Chrono tarkistaminen sen 80 dollaria 4-bittinen Watch, urheilu suurempi kotelo, tummempi soittaa enemmän vedenkestävyys, ja varsinkin, UTC näyttö auttaa sinua pysymään aikataulussa, kun palloa tallaava. Luminescent kädet - täydellinen myöhäisillan hakkerointi - pidetään liikkeessä automaattinen Miyota kvartsi liikkuvuutta juuttunut sisällä 42mm ruostumatonta terästä koskevassa asiassa, joka on mitoitettu vedenkestävä viiteen tiloissa (165 jalkaa). Kello on lisäksi suojattu Sapphire-pinnoitettu lasi kristalli, ja kruunasi musta nahka bändi pitää asiat extra tyylikäs. Kun 4-bittinen Chrono alukset tulevat heinäkuussa saada yksi ranteen ympärille asettaa sinut takaisin 195 dollaria, mutta ovelasti laitat nörtti uskottavuus on vain 119 dollaria, jos varaat sellainen nyt - koko lehdistötiedote on tauon jälkeen auttaa sinua päättämään.

Jatka käsittelyssä Cadence n 4-bittinen Chrono Watch voit tehdä liiketoimintaa, naamioi sisäinen nörttisi


Cadence n 4-bittinen Chrono Watch voit tehdä liiketoimintaa, naamioi sisäinen nörttisi perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Cadence Watch Company | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar