fredag den 27. maj 2011

Lenovo IdeaPad K1 tablet osumia jotkut online-jälleenmyyjille, ei vieläkään osta-pysty

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/lenovo-ideapad-k1-tablet-hits-some-online-retailers-still-not-b/:


Lenovo ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta kaikki merkit osoittavat sen välittömään Yhdysvaltain käynnistää sen Android-pohjaisen IdeaPad K1 tablet. Se vain osui FCC alla "K1" monikerin aiemmin tässä kuussa, ja se on nyt mennyt täysin palanut listalle Buy.com, täydelliset tiedot ja muutamia kuvia, jotka osoittavat pois Lenovon "erikoisvalmisteinen Android käyttöliittymä." Nämä tiedot ovat 10,1-tuumainen näyttö, Tegra 2 prosessori (ei leijonankita niin olimme nähneet LePad ), 32 gigatavun muistilla, kaksi kamerat (5 megapikselin takana ja 2 megapikselin eteen päin), microSD-korttipaikka, mikro HDMI ulos ja jopa SIM-korttipaikka - hieman kuten se on myös listattu tulossa Netflix esiasennettuna. Vaikka useimmat näistä silmälasit tuntua turvallinen vaihtoehto, toiset ilmeisesti eivät ole aivan kiveen, jossa luetellaan vaihtoehtoisesti mainitsee sekä Android 3.0 ja Android 3.1, esimerkiksi, ja molemmat 1280 x 720 ja 1280 x 800 resoluutio (vaikka jälkimmäinen näyttää todennäköiseltä). Mitä enemmän, kun taas Buy.com ei tarjoa hintaa vielä, tablet on iskenyt myös Krex tietokoneet kaikista paikoista, joissa se on listattu 510 dollaria. Osuma galleria alla tarkemmin.



Lenovo IdeaPad K1 tablet osumia jotkut online-jälleenmyyjille, ei vieläkään osta-pysty perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 11:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Netbook uutiset |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar