fredag den 27. maj 2011

NHK demoja Hybridcast streaming, joukkueiden internet-ja kaapeli-TV erinomaisen 3D toimitus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/nhk-demos-hybridcast-streaming-teams-up-internet-and-cable-tv-f/:


Kun kaikki hälinä ympärillä kilpailevan 3DTV teknologiaa , se on helppo unohtaa kaikki tärkeät toimitus prosessi : miten TV saada sen sisällöstä, ja mitä se merkitsee katsojalle? Se voi tuntua triviaali, mutta vastaus on aivan liian tärkeää, että ihmiset on NHK, jotka haluavat helpottaa Full HD toimitus 3D-sisältöä käyttäen uuden hybridi lähetysjärjestelmä. Ajattele sinulla jo Full HD 3D? Mieti uudestaan: eniten lähetys 3D-sisältöä tarjotaan rinnakkain siirto pakotti kaksi kuvaa (yksi kumpaankin silmään) yhdeksi 1080p runko. Tämä mahdollistaa 3D-sisältöä putken läpi nykyisten HD-kanavia, mutta kun erilliset kuvat ovat rekonstruoitu ja skaalattuna, resoluutio ja kuvan laatu kärsii. NHK toivoo ratkaisemaan sulattamalla ohjelmien lähetyspalvelut laajakaistan streaming, mitä se kutsuu Hybridcast. Äskettäin dual-stream demo, NHK lähetti kuvan toisesta silmästä yli standardin HD televisiolähetys putket ja muut läpi nämä ihmeelliset internet putket lopulta kokoat kahdeksi virraksi yhdeksi, Full HD kuvaa valmiina nälkäisiä silmäpareja. Tämä prototyyppi jakelujärjestelmä on hieman enemmän kuin demo nyt, mutta onnea, niin sitten on antaa meille kokonaan uusi syy älyttömästi tietoa laajakaistan kaistanleveys kannet lähitulevaisuudessa.

NHK demoja Hybridcast streaming, joukkueiden internet-ja kaapeli-TV erinomaisen 3D toimitus alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 04:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tech-On | lähde NHK (pdf) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar