fredag den 27. maj 2011

ZiiLabs julkisti Jaguar perheen Honeycomb tablets OEM syödäkseen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/ziilabs-unveils-jaguar-family-of-honeycomb-tablets-for-oems-to-d/:


Vain muutaman viikon kuluttua paljastaa sen ZMS-20 ja ZMS-40 StemCell prosessorit, ZiiLabs on nyt suunniteltu uuden perheen laatat taloon niitä. Kehitetty OEM-markkinoilla mielessä, yhtiön uusi Jaguar Honeycomb tablets tulevat kahta rotua - yksi seitsemän tuuman 1024x600 LCD ja toinen kymmenen tuuman 1280x800 näyttö. Toisin kuin ZiiO edeltäjänsä , nämä 64GB siamilaiset kaksoset vaativat sekä kapasitiivinen ja resistiivinen kosketusnäyttö valmiuksia tukea OpenGL ES 2.0 3D-grafiikkaa ja kuten näette yllä olevassa kuvassa, on sekä etu-ja taka-edessään viiden megapikselin kamera. Ja tietenkin, ei dual-core ARM Cortex-A9 ZMS-20 tai neliytimistä ZMS-40 auttamalla kehrätä varrella, niin kellotus osoitteessa 1,5 GHz. Kaksi Jaguars on uncaged ensi viikolla Computex messuilla Taiwanissa, mutta voit löytää lisää tietoa PR että sinua odottaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä ZiiLabs julkisti Jaguar perheen Honeycomb tablets OEM syödäkseen


ZiiLabs julkisti Jaguar perheen Honeycomb tablets OEM syömään perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 11:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ZiiLABS | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar