fredag den 27. maj 2011

NASA asteroidi operaatio voisi selittää, miten elämä alkoi (ja miten meidän saattaa loppuun)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/nasa-asteroid-mission-could-explain-how-life-began-and-how-ours/:


On pieni mahdollisuus, että maapallo voisi kärsiä asteroidi noin 170 vuotta, mutta älä huoli - NASA : n kaikki yli sen. Tällä viikolla virasto ilmoitti uuden suupala operaation tunnetaan Origins-Spektrin tulkinta-Resource Identification-Security-regoliitti Explorer tai Osiris-Rex, lyhyitä. 800000000 dollaria aloite, osa NASAn New Frontiers-ohjelma, lähettää avaruusaluksen, joka yhdistää yhteen 1999 RQ36 - lähellä asteroidi, joka todennäköisesti hiiltä ja muita orgaanisia molekyylejä, jotka voisivat selittää miten elämän muodot ovat peräisin. Noin neljä vuotta avaruusmatkailua, veneet pitäisi saada tarpeeksi lähelle kartan asteroidin pintaan ennen sen robottikäsivartesi poimia ainakin kaksi unssia materiaalin ja palauta se Maahan 2023. Tutkijat myös kiinnittää huomiota jotain tunnetaan Yarkovsky vaikutus, joka määrittää, kuinka asteroidin polku muuttuu, koska se imee ja luovuttaa energiaa auringosta. Osiris-REX yrittää mitata vaikuttaa ensimmäistä kertaa, ehkä jolloin NASA ennustaa polulle mahdollisesti vaarallisten asteroidien - myös RQ36. 1900-jalka laaja kivi odotetaan lähestyä Earth vuoteen 2182 ja mukaan viimeaikaisten arvioiden olemassa yksi tuhannesta mahdollisuus, että se voisi todella lakko planeettamme. Nyt jos anteeksi, meidän täytyy mennä valmistelemaan bunkkeri meidän iso-iso-lastenlasta. Head ohi tauon video ja koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä NASA asteroidi operaation voisi selittää, miten elämä alkoi (ja miten meidän saattaa loppuun)


NASA asteroidi operaatio voisi selittää, miten elämä alkoi (ja miten meidän saattaa loppuun) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 10:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Space.com | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar