fredag den 27. maj 2011

Lääketieteellinen tuomioistuin kiinni esiintyminen onnellinen potilailla Yelp, RateMDs

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/pOW-7C8iLhk/medical-justice-caught-impersonating-happy-patients-on-yelp-ratemds.ars:


Viime aikoina olemme raportoi lääkärikoulutuksen oikeusministeriön ja ​​sen pyrkimyksiä auttaa asiakkaitaan litinä negatiivinen potilas arvostelua. Nyt näyttö on ilmennyt, että MJ on ollut lähettämistä myönteisiä arvosteluja asiakkaidensa puolesta useisiin tarkistaa sivustot.


Ensimmäinen ilmoitus suuntaus oli John Swapceinski ja RateMDs.com . Marraskuun 2010 ja maaliskuu 2011, kuusi IP-osoitteita on rekisteröity Terveydenhuollon oikeus kollektiivisesti toimitettu 86 arviota hänen sivustolla. Ne tarkistetaan yhteensä 38 lääkäriä Floridassa, New Jersey, Kaliforniassa, Pohjois-Carolina, Hawaii, Texas, Illinoisissa, ja seitsemän muuta valtiota. Monet heistä näyttävät olevan tiedossa MJ asiakkaita. meidän ehdotuksestamme, Yelp tarkistanut lokit ja todennut, että nämä samat kuusi IP-osoitteita oli myös vastuussa lukuisista suotuisa lääkäri arvosteluja Yelp.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar