fredag den 27. maj 2011

Windows Phone Web Marketplace, lapsilukko tulossa Mango

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YtuaHnkHAQ4/windows-phone-web-marketplace-parental-controls-coming-with-mango.ars:


Windows Puhelimen Marketplace, tällä hetkellä pääsee läpi puhelimitse itse ja Zune työpöytäohjelmiston, tulee saada Web läsnäolo tulevassa Mango julkaisu. Verkkokauppa mahdollistaa selailun ja ostaa Windows Phone sovellukset. Uudet sovellukset voidaan asentaa puhelimeen automaattisesti yli-the-air, tai käsin asennettuna ostajan harkinnan mukaan.


Markkinat saavat lisäksi Lapsilukko laitos, joka antaa vanhemmille mahdollisuuden estää sovellusten niiden iän mukaan luokitukset ja käytön estämiseksi maksullisia sovelluksia. Web Marketplace myös virtaviivaistaa siirtymässä uuteen puhelimeen, sillä radan ostohistorian ja mahdollistaa ohjelmien uudelleen.


Vaikka on-puhelin Marketplace sovellus toimii riittävän hyvin, etenkin nodos parannuksia korjata sen hakutoiminnon -Web-pohjainen markkinapaikka näyttää se on nopeampi, helpompi tapa selata ja ostaa sovelluksia.


Lapsilukko on myös merkittävä parannus. Puute vanhempien valvontaa on nykyisin ongelma sovelluksen kehittäjille alustan, kuten jotkut kehittäjät ovat joutuneet niiden sovelluksia tukossa , koska kyky näiden sovellusten show "graafinen" kuvia seksi ja väkivalta. Pelin kehittäjät epäonnistuisivat nykyisen sisällön rajoitukset. Lapsilukko Järjestelmän avulla Microsoft ratkaista molemmat ongelmat, vaikka tarkat tiedot siitä, mitä voidaan ja mitä ei sallita on vielä saatavilla .


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar