fredag den 27. maj 2011

Sony kertoo PlayStation Network palaa Aasiaan, joka alkaa huomenna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-says-playstation-network-will-return-to-asia-starting-tomo/:


Hyviä uutisia, Aasia - PlayStation Network on vihdoin palaamassa. Tänään, Sony ilmoitti, että se palauttaa sen pelaamista verkossa koko mantereella, yli kuukauden kuluttua kuuluvat saalis lamaannuttava tietomurto . Yhtiön PSN palvelut ovat jo käynnissä kaikilla muilla maailman ja alkaa huomenna syttyy jälleen Taiwan, Singapore, Malesia, Indonesia, Thaimaa ja jopa Japanissa, joka oli suojellut vakavia epäilyksiä siitä, verkon turvallisuutta. Pelaajat Etelä-Koreassa ja Hong Kongissa puolestaan ​​joutuvat odottamaan hieman pidempään ennen kuin palasi normaalitilaan, vaikka Sony toivoo täysin ratkaista ongelman kuukauden loppuun. Yhtiö varmasti näyttää innokkaita laittaa tämän tarinan nukkumaan , ja ymmärrettävistä syistä. Tapaus on jo maksanut Sony arviolta 171000000 dollaria tuloja - puhumattakaan lukemattomia yhtäkkiä varovaisia ​​kuluttajia.

Sony kertoo PlayStation Network palaa Aasiaan, joka alkaa huomenna perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 06:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar