fredag den 27. maj 2011

Uusi Signaalinkäsittely tuo Breakout Stereo ja Stomp vakavimmista IOS muusikot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/new-signal-process-introduces-breakout-stereo-and-stomp-for-the/:


Jos iPad tai iPhone on määritetty toistamaan pääroolinsa on seuraava, loppuunmyyty konsertti, voit tarkistaa kaksi uutta, IOS-ystävällinen rajapintoja New Signaalinkäsittely. Kuvassa yllä on NSP läpimurtoartisteista Stomp - valettu alumiini-koteloitu poljin, joka lupaa lähettää kitaran signaalit sinun iDevice ilman toivottuja vääristymiä tai havaitsemiseen häiriöitä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on dia stompbox omaan pedaali, kytkeä se jopa iPhonen kuulokeliitännän ja tuli jopa suosikki tallennus-tai sekoittamalla apps . Katsoo Stomp on suunniteltu kitaristeja mielessä, vastikään paljastettu Breakout Stereo on suunnattu enemmän kohti DJ väestörakenteen. Laite tarjoaa pääosin sama IOS-liitäntämahdollisuuksia sen polkimen perustuva vastine, joka toimii kannettava välisen putken iPad ja vahvistimen tai tabletop yksikkö. Kehua kahden monokorjaimen-liittimet tämä pieni kaveri voi käyttää myös kitaraa, mikrofonit tai sekoittaminen levyt ja kestävä, jotta se selviytyisi karkea ja kuivausrumpu sekä seuraavan maailmankiertueella. Sikäli kuin hinnat nousevat, Breakout Stomp myy ja 155 dollaria, kun taas Stereo asettaa sinut takaisin 135 dollaria. Groove ohi tauon nähdä kuvan jälkimmäinen, tai paina lähde linkkiä selvittää, miten tilata.

Jatka käsittelyssä Uusi Signaalinkäsittely tuo Breakout Stereo ja Stomp vakavimmista IOS muusikot


Uusi Signaalinkäsittely tuo Breakout Stereo ja Stomp vakavimmista IOS muusikot perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 07:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Cool Hunting | lähde Uusi Signaalinkäsittely | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar