fredag den 27. maj 2011

Xperia Play laskeutuu O2 UK, saatavana mustana tai valkoisena

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/xperia-play-finally-lands-at-o2-uk-available-in-black-or-white/:


Se kesti jonkin aikaa , mutta O2-yksinomainen valkoinen Xperia Play on vihdoin meidän kanssamme. Aiemmin tässä kuussa brittiläinen lentoyhtiö lupasi toimittaa Pelaa kesäkuussa, mutta ilmeisesti asiat ovat menneet odotettua paremmin, sillä näemme nyt "varastossa" opasteet vieressä niin mustavalkoisia malleja Sony Ericssonin pelaamista puhelimeen. Hinnoittelu on sama sekä väri vaihtoehtoja, alkaen "vapaa" kiinnitettynä kallis (£ 34 kuukaudessa) kahden vuoden sopimuksia ja suurimmillaan £ 430 ($ 702) edeltävä palkka tarjouksia. O2 myös heittää vastaa multimedia telakka plus kolme bonus pelejä sulostuttamaan paljon. Olemme arvaamaan, että Android 2.3.3 päivitys että Sony Ericsson vain kaulitaan varten Xperia Play voisi vihdoin ovat poistaneet O2: n ohjelmisto huolenaiheita, jotka on sallittu se nyt alkaa myydä laitetta tosissaan.

Xperia Play laskeutuu O2 UK, saatavana mustana tai valkoisena perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 06:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink dialtosave.co.uk | lähde O2 (valkoinen) , (musta) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar