fredag den 27. maj 2011

Sony Ericsson tehostaa Xperia Arc ja pelata 2.3.3 sisältää Facebook integraatio

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-ericsson-boosts-xperia-arc-and-play-to-2-3-3-includes-face/:

No, Sony Ericsson voi vain ansaitsevat kultaa tähti vaivaa. Viikko sitten ilmoitti, että mahdollinen mukaa kuin pitkän väitetty ole integraation päivitys olisi tullut valita Xperia-sarjan puhelimet tällä viikolla, ja me näemme prosessi alkaa tänään. Vastaanottajat erityisesti push ovat Arc and Play, vaikka se tulee kaikkiin uusiin Xperia laitteet tiellä. Vaikka lataus sisältää Android 2.3.3 , pääpaino on "Facebook Inside Xperia", toinen tapa, jolla voit synkronoida sosiaalisen median muita näkökohtia puhelimen, kuten yhteystiedot, kalenteri ja kuvagalleria. Muita parannuksia paketti sisältää WiFi vakautta, parannettu akun suorituskyky, HD-videon tallennuksen suorituskyky (Arc vain), ja korjauksia. Älä stressi, jos puhelin ei ole nähnyt päivitystä vielä, Sony Ericsson sanoo, että liikkuvan se asteittain liittyvien ongelmien vuoksi yksittäisten markkinoiden ja operaattorin tuotemerkin. Mitään erityistä aikataulua on annettu, vaikka yhtiö mainitsi, että "se voi kestää jonkin aikaa." Jos olet yksi onnekas vastaanottajien saada sen tänään, mutta ääni pois kommentit alla.

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson tehostaa Xperia Arc ja pelata 2.3.3 sisältää Facebook integraatio


Sony Ericsson tehostaa Xperia Arc and Play 2.3.3 sisältää Facebook integraatio perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 00:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sony Ericsson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar