fredag den 27. maj 2011

Telecommuniations laite kuuroille saa naimisiin pyörivät puhelin, hakata ajaa Zork

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/27/telecommuniations-device-for-the-deaf-gets-hitched-to-a-rotary-p/:


Nykypäivän episodi " Mutta se ajaa Zork ? " mies nimeltä Odysseus sai vuosikerta pelin toimimaan TDD (televiestinnän laite kuuroille) - hanke rakensi keuliminen on Bay Area Maker Faire viime viikonloppuna. Vuonna liikkua me todella kunnioittaa, hän metsästää alas pyörivä puhelin nostaa suoraan ulos aikakausi, jolloin Zork oli suosituin (joka olisi 70-luvun lopulla / 80-luvun alussa). Sitten hän muuttaa modeemin niin, että akustisesti kytketty TDD voisi olla liitettynä - lähetystehoa hidas 45,5 siirtonopeus tehdä helposti jopa tylsä ​​lukijoiden pysyä, yksi rivi kerrallaan TDD kapea näyttö. Kun tämä oli lajiteltu, asiat eivät ole aivan sileä purjehdus, kun Odysseus alkoi sopiva pakattu Zork tarina tiedosto järjestelmään. Aluksi hän kokeili Arduino Pro ja Arduino Mega, mutta totesi, ettei ollut tarpeeksi muistia mahtuu pakattu Zork tarina tiedosto. Lopulta hän otti eri linjoilla ja asettuivat upotettavia FitPC . Haluamme mielellämme mitään muuta kuin nähdä tämä asia toimia, mutta sijasta video olemme erittäin ehdottaa erotetaan muutaman minuutin ja perusing Odysseus kuva blogin osoitteessa lähde linkkiä.

Telecommuniations laite kuuroille saa naimisiin pyörivät puhelin, hakata ajaa Zork perin ilmestynyt Engadget Pe, 27 toukokuu 2011 10:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hack päivä | lähde Dial-A-Grue | Lähetä | Kommentit

1 kommentar:

  1. Jos sinun on palkattava luotettava hakkeri seuraamaan puolisosi puhelinta tai sosiaalista verkostoa, ota yhteyttä expressfoundations@gmail.com Se on erittäin luottamuksellista

    SvarSlet