tirsdag den 30. august 2011

Beyonce Raskaus uutiset MTV VMAs Syntyneet Uusi Twitter Record of 8868 Tweets sekunnissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/56_evmdeWDo/:

Twitter

Beyonce edistin Twitter uuteen ennätykseen suhteessa Tweets sekunnissa eilen illalla, kun pop-laulaja ilmoittanut olevansa raskaana MTV Video Music Awards. Mukaan Twitter, Beyoncen iso MTV # VMA hetki antoi Twitter ennätys kolahtaa: 8868 Tweets sekunnissa.


Beyonce paljasti raskauttaan palkintojenjakojuhlan Show viime yönä, ja ilmoitus huipentui laulaja hieroo vauvan kuhmu vaiheessa, kun hänen suorituskykyä. Silloin Twitter näki ennätysmäärä Tweets lähetetty.


MTV myös ennätyksellisen verkossa yleisömäärän tapahtuman kanssa 2300000 videokuvan päivän. MTV ilmoittaa, että sunnuntaina, MTV.com houkutellut suurimman VMA päivä yleisö koskaan (lähes 2 miljoonaa), kun taas MTV: n mobiilisivuston pisteytetään sen suurin päivä koskaan, josta 2,7 miljoonaa mobiili-katselua. MTV.com oli myös korkeimman tason viittauksia Twitter koskaan sunnuntaina ja se oli "kaikkein sosiaalinen VMA päivä koskaan," mukaan verkkoon.


Se on hieman yllättävää, että vauva uutisia julkkis on ottanut ennätys Tweetit sekunnissa. Edellinen TPS ennätys tehtiin vuoden viimeisen hetket USA: n naisten jalkapallojoukkueen peli Japania vastaan ​​heinäkuussa, 7196 Tweets sekunnissa.


Mitä menneisyys tapahtumia, Bin Ladenin kuolemasta veti merkittävä huippu vuonna Tweets sekunnissa 5106 TPS. Super Bowl 2011 näki 4064 TPS, ja kaikkien aikojen ennätys oli uudenvuodenaattona 2010 Japanissa, joka iski 6939 TPS huipussaan. Päivänä, jona Japanin maanjäristyksen ja tsunamin maaliskuussa Twitter käyttö saavutti 5530 TPS. Aikana Royal Wedding Englannissa huhtikuussa, Twitter saavutti huippunsa 3966 TPS.


Luultavasti ei aseta Beyoncen vauva uutisia samalla sokki tai uutisia arvoinen tuoteryhmät tapahtumien edellä (en oikeastaan ​​edes katsella VMAs viime yönä). Mutta se, että uutinen ei päästä tällaiseen korkea sitoutuminen Twitterin ei signaalia, joita ihmiset käyttävät viestinnän välineenä ennätysmäärä.


Photo Credit / MTV









Ingen kommentarer:

Send en kommentar