tirsdag den 30. august 2011

Samsung julkisti kolme Wave puhelimia, tippuvan Bada 2,0 ja chaton

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-announces-three-wave-handsets-dripping-in-bada-2-0-and/:


Se on muotoutumassa olla kiireinen IFA Samsung. Tuskin 24 tunnin kuluttua ilmoitti uuden chaton messaging asiakkaan, valmistajan on nyt valmistautuu vapauttamaan troikka uuden Bada 2.0-virran Wave puhelimia - Wave 3, Wave M ja Wave Y - tarkoitus tehdä debyyttinsä tällä viikolla Berliinissä. Johtava pakkaus on Wave 3, joka vuoti aiemmin tällä viikolla. Moottorina 1.4GHz prosessori, tämä pikku kaveri tarjoaa 4-tuuman VGA Super AMOLED näyttö, 3GB muistia (yhdessä 32GB microSD-korttipaikka) ja viiden megapikselin, automaattitarkennus tukevaa ampuja. Wave M puolestaan ​​pakkauksissa hieman vähemmän mehua, jossa 832MHz prosessori, 3,65 tuuman WVGA-näyttö ja 150MB-tavun muistin (jossa 2GB Saapuneet ja 32GB microSD-korttipaikka). Täydentämällä kokoelma on Wave Y, jossa on 3,2 tuuman HVGA näyttö, 832MHz moottori ja kaksi megapikselin kamera. Kaikki kolme ominaisuutta tavallisesta smattering WiFi / Bluetooth 3.0 ominaisuudet ja aluksen kanssa chaton ja Samsungin sosiaali Hub leivotaan niiden DNA. Vielä ei ole hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta voit löytää enemmän koko lehdistötiedote kariuduttua.

Jatka lukemista Samsung julkisti kolme Wave puhelimia, tippuvan Bada 2,0 ja chaton


Samsung julkisti kolme Wave puhelimia, tippuvan Bada 2,0 ja chaton alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 03:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Samsung Huomenna | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar