tirsdag den 30. august 2011

Tutkijat järjestyksessä Black Death bakteerien DNA, myöntämään olleensa väärässä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/__EMSjTSpq0/scientists-sequence-black-death-bacteria-dna-admit-they-were-wrong.ars:



Bakteerit takana musta surma on hyvin epätavallinen historia. Sen kantaisä on vaatimaton maaperän bakteeri ja nykyinen kantoja Yersinia pestis vielä tarttuu tuhansia ihmisiä vuosittain, mutta ei enää aiheuta Suite kauhistuttavia oireista keskiaikainen vitsauksista. Radikaali eroja, itse asiassa, sai tietyt ehdottaa, että meidän oli syyttää väärän bakteerit. Nyt tutkijat ovat saaneet DNA joistakin Lontoon ruton uhreja, ja vahvisti, että Y. pestis näyttää olevan syyllinen. Mutta sekvenssejä myös siihen, että bakteerikantojen näemme tänään, saattaa olla erilaisia ​​kuin että rampaged kautta Eurooppaan.


Mikä muuttuu maaperän bakteereja ihmisen taudinaiheuttaja? Yksi keskeinen tapahtuma näyttää olleen se, että se kiihtyi plasmidi, lyhyt, pyöreä pala DNA voidaan kopioida erillään muusta organismin DNA. Kun kyseessä Y. pestisin, että plasmidi sisälsi kolme keskeistä geeniä: kaksi, jotka auttoivat se tappaa kilpailevia bakteereja, ja kolmasosa, joka auttoi se manipuloida ihmisen veren hyytymiseen. Joten, kun esitetään mahdollisuus saada DNA rutto uhreja, tämä on DNA kirjoittajat päättänyt kohdentaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar