tirsdag den 30. august 2011

Valokuvaaja on digitaalisessa muodossa, puhaltaa puoli miljoonaa dollaria 10MP anturi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/photographer-goes-digital-blows-half-a-million-dollars-on-a-10m/:


Koskaan viettänyt aivan liian paljon on ylellisyyttä katsella tai käsilaukussa ? Kuulemme ya - Engadget kaapissa on pullollaan Balenciaga kytkimet me tuskin koskaan ottaa pois yhtään enempää. Mutta tiedättekö kuka syytämme näitä selittämättömiä raukeaa kuluttajan tuomion? Ammatillinen valokuvaaja, jonka nimi Mitchell Feinberg, joka sattuu omistamaan maailman suurin digitaalinen anturi. Hän käyttää +500.000dollari erikoisvalmisteinen 8x10 tuuman kameran takaisin auttavat ottamaan mouthwatering mainonta valokuvia varten couture asiakkaille kuten Bulgari ja Vogue. Mikä oikeastaan ​​Loco, kuitenkin se, että anturi on vain 10MP, jota ei etänä riitä painettavan taidetta. Sen sijaan Feinberg laittaa sen toimimaan kuten korvaavan Polaroid; tarttumalla täysikokoinen testi napsahtaa aikana ampua ennen palataan vanhanaikainen arkin 8x10 elokuvan lopullista rahat-shot. Vaikka hän aiemmin käyttänyt $ 50k vuodessa Polaroid varastossa, nyt hän viettää mitään. Eli toisin kuin typerä sininen-sävytetty Ray-Kiellot ostimme meidän loma, tämä estää valon-vastaanottavainen rakkauden tulisi lopulta maksamaan itse. (Niin, ja puhuen kesätaukojen, Feinberg sanoo, että hän on tällä hetkellä poissa hänen, mutta hän lupaa lähettää joitakin näyte kuvia hänen päällä, kun hän palaa.)

Valokuvaaja on digitaalisessa muodossa, puhaltaa puoli miljoonaa dollaria 10MP anturi alunperin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 21:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde APhotoEditor | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar