tirsdag den 30. august 2011

YC: n rahoittama Bushido: App Storesta Webin Voiko Kickstart Your sivuprojekteja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/36OZxjt7o-c/:

Samurai

Jos olet kehittäjä, siellä on hyvä mahdollisuus sinulla on kourallinen - tai enemmän - ja sivuprojekteja. Asioita korjailla iltaisin ja viikonloppuisin ja voi ladata GitHub, mutta te ette ole koskaan harkinnut vakavasti vapauttaa jotta villi itsenäisenä palvelun. Ei siksi luulet he huonoja, vaan koska he olisivat paljon työtä pitää - ja sinulla on vielä joka päivä työtä murehtia.


Bushido , Y Combinator käynnistyksen että debytoi viime viikolla Demo Day , haluaa antaa kehittäjille käsi: he tekeminen on erittäin helppo ottaa, että App ja lähettää sen verkkoon muiden käyttäjien kirjautumaan - ja ehkä jopa tehdä rahaa pois se prosessissa.


Ongelma, kertoo Bushido cofounder Sean Grove, on että prosessi muuntaa nämä avoimen lähdekoodin projekteille käyttökelpoiseksi palvelut, täydellinen todentaminen ja maksut, on jotain, että monet kehittäjät eivät halua käsitellä. Joten sen sijaan, vapauttaa ne massat, he istuvat niiden GitHub arkistoihin saamatta paljon huomiota.


Bushido näyttää korjata tämä luovuttamalla kehittäjille kaiken, mitä he tarvitsevat saadakseen App vauhtiin. Tässä vaiheessa palvelu tukee Rails-sovellusten (se tarjoaa Bushido Ruby helmiä), ja siellä on selkeä API nopeasti integroida käyttäjätunnistus, maksuja ja muita yhteisiä piirteitä. Bushido järjestää myös projektin, joten kehittäjät eivät tarvitse murehtia maksaa AWS tai muita palveluja. Vastineeksi Bushido vie 15-40% leikkaus voiton jokaisesta hakemuksesta (prosentuaalinen maksat menee alas suurempi App saa mittakaavaetuja potku).


Alkajaisiksi palvelu jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää asentaa avoimen lähdekoodin sovellukset kuten FatFree CRM ja veturien CMS, ja lisää sovellus on tulossa kehittäjinä lisää ne palveluun.


Bushido on myös joitakin paljon kunnianhimoisempia tavoitteita kuin vain virtaviivaistamalla asioita kehittäjille - he haluavat myös toimia keskitettyjä tietokantoja sekä käyttäjätunnistuksen ja tietojen avoimen lähdekoodin sovellukset. Toisin sanoen, he haluavat tulla web kerros, joka mahdollistaa sovellusten yhteentoimivia.


Juuri nyt, kun kirjaudut Bushido powered app, voit luoda Bushido root toimii kaikissa muissa apps käynnissä alustalla. Tämä auttaa alentamaan este, joten käyttäjät voivat nopeasti käyttöön uusia sovelluksia. Ja edellyttäen, että tiedot on tallennettu johdonmukaisesti käyttäjät voivat myös käyttää samoja tietoja eri sovellusten välillä.


Tietenkin tämä lähestymistapa ei aio valittaa kaikille. Bushido tulee hallita sekä käyttäjien ja tietosi - ja tässä vaiheessa, sillä ei ole vienti-toiminto. Grove sanoo tämä on tulossa, ja että toistaiseksi käynnistyksen etsii luottamuksen kehittäjät (Grove ja muu tiimi ovat avoimen lähdekoodin kehittäjät itse, joten ne ovat hyvä idea, mitä huolenaiheet) .


Toinen mahdollinen ongelma: joidenkin kehittäjien ehkä pidä Bushido single sign-on lähestymistapa, koska se on helppo hopista kilpailijan app. Grove myöntää tämän myös, mutta sanoo, että se olisi hyvä niille ongelma on, ja lisää, että yleensä avoimen lähdekoodin kehittäjät haluavat kilpailla ansioihin verrattuna lock-in. Se myös kuulostaa, jos se tulee tarpeeksi iso asia, Bushido harkitsisi tehdään joitakin muutoksia.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar