tirsdag den 30. august 2011

E La Carte korottaa $ 4M Vuodesta Groupon perustajajäsenten kanssa ja Tuo tablets Ravintolaan Taulukot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osCTGL_YNTA/:

ela2

E la Carte , yritys, joka kehittää tableside tablet ravintola-ja liittyvät ravintola-alan yritykset, on nostanut 4.000.000 dollaria vuonna rahoitusta Lightbank, venture Rahasto luonut Groupon mukana perustamassa Eric Lefkofsky ja Brad Keywell. Y Combinator tukema käynnistyksen aiemmin esitetty yli $ 1 miljoonan enkeli sijoittajat mukaan lukien SV Angel, Dave McClure, Joshua Schachter, Roy Rodenstein ja Ohita Sack, entinen hallituksen jäsen ja johtaja on Applebee n ravintolaketju.


Kuten olemme kirjoitettu aikaisemmin, E la Carte käynnisti "Presto," aiemmin tänä vuonna tuoda käyttäjäystävällinen tablets ravintoloille tuomaan tehokkuutta tableside ja tilaaminen kokemus. 7-tuumainen tablet sisältää digitaalisen valikko, josta voit käydä läpi ravintolan ruuan ja juoman valinta kautta kuvia ja yksityiskohtaisia ​​kuvauksia käyttäen kosketusnäyttö. Mukana on myös osio Pelit, mukaan lukien Trivia ja piirustus app.. Ja lopuksi siellä välilehti maksamiseen.


Presto tablets on koko päivän akun, luottokortin lukija ja istua mukavasti ja ravintola taulukoita. tablets On myös suunniteltu tableside kokemus, ja on jyrkempi kuin iPads.


Samanlaisia ​​ostokset kohteita verkkokaupasta, Menu ominaisuus Presto avulla eaters valita, mitkä kohteet he haluaisivat tilata ja käyttää ostoskorijärjestelmä voit tilata useita asioita samanaikaisesti. Voit myös suodattaa valikoiden syömällä mieltymykset (kasvis-, kana-vain, ruoka-allergia), ja voit myös itse kirjoittaa ruoka ohjeita. Ja Presto näyttää ravitsemuksellisia tietoja kunkin lautasen.


Kun klikkaat "tilaa" on tablet, Valintojasi langattomasti lähetetään keittiö (E la Carte integroituu suurten kassajärjestelmät) - ja se myös antaa sinulle arvio siitä, kuinka kauan joudut odottamaan ruokaa . Sillä välin voit aloittaa pelaamisen tai keskustele ystäviesi kanssa, mikä on erityisen hyödyllistä, kun olet lasten kanssa ravintolassa.


Kun se tulee aika maksaa, E la Carte n ohjelmiston avulla käyttää split-välilehti, maksaa tiettyjä kohteita ja enemmän. tablet Mukana kortti Swiper, joten voit yksinkertaisesti Pyyhkäise kortin, kirjoita kuinka paljon kärki haluat poistua (olemassa painiketta 15%, 20%, ja niin edelleen), ja Presto todella sähköpostitse kuitin.


Perustaja Rajat Suri kertoo, että käynnistämisen jälkeen huhtikuussa, e la Carte on allekirjoittanut lähes 100 ruokapaikat kanssa jonotuslista toiset 150. Varhainen E la Carte-asennettu ravintolat ovat nauttineet myynti kasvoi lähes 12 prosenttia kansallisen ketjun asiakkaat pitävät Pizzeria Venti ja Umami Burger jo laivalla. Ja Käynnistys on muita korkean profiilin kohteen toimii.


Suri sanoo, että E la Carte ei pyri korvaamaan tarjoilija vaan yksinkertaisesti tehdä koko kokemus tehokkaampi ja täyttää aukot tableside palvelu ravintolassa. Suri sanoo, että laitokset (joka kestää noin viikon) voi maksaa niinkin alhainen kuin 200 dollaria per ravintola, tai on hight $ 600 700 dollaria riippuen pöytiä. Hän lisää, että Presto sopii muottiin casual dining, ja ehkä ei ole niin sopii hyvin "valkoisen pöytäliinan" ravintolat.


Mitä miksi E la Carte ei vain luoda iPad-ohjelman kanssa samanlaisia ​​toimintoja, Suri sanoo, että laite vain ei optimaalinen yhtiön tavoitteet luoda pienempi, kevyempi, rempseä laite tableside dining. Anecdotally, Startup todella vaihtoivat EMA


Ingen kommentarer:

Send en kommentar