tirsdag den 30. august 2011

TomTom julkisti Go Live 1535M kaikessa App heiluttavan kunniaa, tarjoaa Dashboard tweeting

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/tomtom-announces-go-live-1535m-in-all-its-app-wielding-glory-of/:


Jos olet fani TomTomin Go Live-sarjan NAV yksikköä, saat potkaista ulos, mitä yhtiö ilmoitti tänään. Lyömällä vähittäiskaupan ja verkkokaupoista lokakuussa on "maailman ensimmäinen kannettava navigointilaite, jossa sarja suosittu matka apps" Go Live 1535M. Aivan oikein folks, tämä pala Dashboard Flair avulla voit käyttää Yelp, TripAdvisor, Expedia ja Twitter kaikki mukavasti sen 5-tuumainen kosketusnäyttö. Lisäksi uusi sovellusten integrointi, GPS Juggernaut klassiset elementit ovat saatavilla myös: hands-free, reaaliaikaiset liikenne info, paikallinen haku, polttoaineiden hinnat ja sääennusteita. Kuulostaa hyvältä, eikö? Mutta mikä tuo on ... te jo syntynyt ja 2535M malli? Ei hätää, kaverit - voit ladata uusia ominaisuuksia tänä syksynä Ohjelmiston päivitys. Hinnoittelu näitä App-pohjaisten navigaattorit alkaa 250 dollaria, joka sisältää ilmaisen 12 kuukauden tilaus TomTom Live-palveluihin . Pian voit tehdä, että illallinen varaus kun TomTom kertoo miten sinne pääsee, sekuntia ennen Twittra sitä.

Jatka lukemista TomTom julkisti Go Live 1535M kaikessa App heiluttavan kunniaa, tarjoaa Dashboard tweeting


TomTom julkisti Go Live 1535M kaikessa App heiluttavan kunniaa, tarjoaa Dashboard tweeting alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 16:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET arvioita | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar