tirsdag den 30. august 2011

Windows 8: n uusia Explorer: Tämä mennään 11

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y6gKd71Q5ck/:

explorer

Building Windows 8 kehitys blogi on mielenkiintoinen lukea jonkin aikaa. Kuulo suoraan kehittäjien ja sitten nähdä suodattamaton vastauksia käyttäjiltä ja keskiasteen devien joukoille on virkistävä, vaikka aihe ei ole erityisen vaikeita tai en ole samaa mieltä niiden suunnitteluun liittyviä valintoja. Tänään on ehkä äärimmäisin esimerkki tästä toistaiseksi. Keskustelu heidän uuden Windows 8 Tiedostonhallinta on lukemisen arvoinen - mutta on Tiedostonhallinta kannattaa käyttää?


Uusi nauha UI Explorer-ikkuna on niin täynnä erikokoisia nappeja, tarroja, moniosaisia ​​kuvakkeet ja välilehdet että voin tuskin jäsentää sitä. Se on enemmän kuin peilisali kuin tehtäviinsä suuntautuneesta työtilaa. Onko tämä todella uusi, virtaviivainen Windows?


Microsoft näyttää olevan menossa kahteen suuntaan samanaikaisesti. Tyylikkäällä Metro käyttöliittymä demoed aiemmin tänä vuonna , ne ajavat kohti koko näytön, yliluonnolliset, ele-pohjaisen navigointi, että ihmiset ovat tottuneet odottamaan jossain määrin tablets. Mutta konepellin alle, se näyttää Windows on vain saada enemmän ja enemmän Windows-herra. Kirjoitin jokin aika sitten, että Windows on Cadillac käyttöjärjestelmiä , ja tämä näyttää tukevan sitä.


Samalla Apple on mukavasti liikkuu yhteen suuntaan, ei tämä on parempi. UI muutokset Lion ovat kyseenalaisesti tehokkaan ja voimakkaan tiedostojen hallinta ei yksinkertaisesti ole prioriteetti. En halua pistää minun henkilökohtaisten mieltymysten siihen liikaa, mutta minusta se on kiistatonta, että joillekin käyttäjille, tämä on hyvä, kun taas toisille se on turhauttavaa ja counter-intuitiivinen.


Mutta onko joku luulee, että tämä erämaassa painikkeet on tehokas tapa viestiä vaihtoehtoja ja nykyisiä toimia kokemattomille käyttäjille? Keskustelu nauha on jatkunut jonkin aikaa, ja taas, se vaikuttaa todellakin joillekin se on hyvä idea, toisille ei niinkään. Mutta tämä erityisesti vaikuttaa melko ylikansoitettu. Tämä johtuu pääasiassa siitä, miten Microsoft on suunnitellut nauha - se ei ole rajoitus ryhmitelty-painikkeet idea sinänsä, mistä näen toteutuu hyvin muualla päivittäin. Katso pelkkä määrä nuolia! Aivan yläosassa ikkuna Luotan kolme ylös, kymmenen alas, yksi ylös ja alas, neljä oikealle ja kaksi vasemmalle. Kanssa eri yhteyksissä, painot, grafiikka, värit ja tarkoituksia.


Haluaisin lisätä, oikeudenmukaisuus, että on olemassa muita todellisia tehtäviä parannuksia, joista osa on esitetty blogi. Älä anna sitä lukea niin sinulla on jokin konteksti osat olen kritisoi.


Kaksi polkua


Tutkimusta he tekivät käyttäjän toimia esittelee tällaisia ​​perustavanlaatuisia valinta, joka kuvastaa eroa Microsoft ja Apple. Microsoft havaitsi, että yli 85% käyttäjistä suorittaa yleisimmät toimenpiteet (leikata, liittää, nimetä uudelleen) kanssa kontekstivalikko ja pikanäppäimet. Vain noin 10% käytetään komentorivin, ja tuskin käyttää alkuun valikot.


Mitä sanoisit tärkeä opetus on tässä suhteen tulevan kehityksen? On olemassa kaksi hyvin erilaista tulkintaa tiedot.


Microsoft totesi, että komento baari on vajaakäytössä, koska se ei ole riittävän vahva, ja lisätutkimuksen perusteella todettiin, että muutamat yhteiset toimet olivat jopa sieltä on löydettävissä. He etsivät mitä he tarvitse lisätä. Ratkaisu tietenkin on pumppaamaan komentopalkki kunnes se on yhtä käyttökelpoisia. Tämä tarkoittaa asettaa kaikkia yleisimpiä komento siellä, lajittelu ja l


Ingen kommentarer:

Send en kommentar