tirsdag den 30. august 2011

Tween Virtual World Maker Woozworld korottaa $ 6M; Entinen Disney Exec Liitosten Board

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:

woozworld

Exclusive - Woozworld , kehittäjä sosiaalinen peli / virtuaalimaailmaa tweens (vuotiaille lapsille 9-14 tarkemmin), on nostanut 6.000.000 dollaria New rahoitusta Telesystem ja iNovia Capital sekä nimeämätön enkeli sijoittajille. Lisäksi Bernard Gershon, entinen toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja Disney, on liittynyt käynnistyksen hallituksessa.


Pääoma käytetään laajentamaan Woozworld n palveluja ovat langattomat alustat sekä parantaakseen markkinoinnin keinot kasvaa päästä.


Woozworld olennaisesti tarjoaa verkossa, käyttäjien luoman sosiaalisen alustan, jossa tweens rakentaa koko maailman osallistumaan heidän ikäisensä, rakentaa virtuaalisia yrityksiä tai perustettu ravintoloita, hotelleja ja pelejä he valitsevat.


Tähän mennessä yhtiö on rekisteröity yli 7.000.000 avatareja, ja yli 14 miljoonaa virtuaaliset tilat on luotu 18 kuukautta. Woozworld kasvaa mielellään ruohoa, liian: sen käyttäjäkunta on yli kolminkertaistunut viimeisten kuuden kuukauden aikana.


Woozworld sanoo sen saa nykyään yli 15 miljoonaa kuukausittaista kävijää yli 180 maasta, ja lokit yli 76 miljoonaa kuukausittaista sivun katselua


Gershon, joka on liittymässä Woozworld n neuvottelukunnan, pidetään pioneerina streaming media ja nykyisin presidentti GershonMedia, digitaalisen median strategia käytäntöön.


Hän oli myös Senior Vice President ja General Manager, Corporate strategiamme, liiketoiminnan kehittämissuunnitelmien ja teknologia, atThe Walt Disney Company.












Yritys:

WOOZWORLD


Perustamispäivä:

2009

Rahoitus:

$ 3



Woozworld, Inc. kehittää ja ylläpitää pelaamista verkkosivuilla. Yhtiö perustettiin vuonna 2009 ja se perustuu Montrealissa, Kanadassa.






Lue lisää








Ingen kommentarer:

Send en kommentar