tirsdag den 30. august 2011

Klipsch intros Image S4A in-korvat, lets Android käyttäjät tuntevat kauko-ohjain rakkaus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/klipsch-intros-image-s4a-in-ears-lets-android-users-feel-the-in/:

Ei ole kysymys Klipsch n S4 nappikuulokkeet linja on joitakin parhaani ollakseni oli alle $ 100, mutta lisäksi sen iPhone-yhteensopiva S4i variantti, matkapuhelimen käyttäjät haluavat kauko-edut olivat Outta onnea. No, se näyttää ajat ovat-changin "kuin Android-suuntautunut versio melua eristävät silmuja, asianmukaisesti dubattuna S4A, on nähty varten ennakkoon on Klipsch sivuilla. Kaukosäätimen yhteensopiva alas Android 2.1 ja näyttää olevan hieman viritetty päässä S4i vähemmän painikkeita, mutta specs sanoa se täytyy harjoitella puheluista, musiikin ohjaus ja äänenvoimakkuuden säätö. Jotta tämä kakku on jään entistä rikkaampi, Klipsch Ohjaus App mahdollistaa myös "räätälöityjen toimintoja." He hinnoitellaan viileä Benjamin ilman sanan toimituspäivän aivan vielä, mutta löydät joitakin robotti-verhottu lähikuvia Alla olevassa galleriassa.



[Kiitos, Björn ja Jason]

Klipsch intros Image S4A in-korvat, lets Android käyttäjät tuntevat kauko-rakkaus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 00:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Klipsch , (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar