tirsdag den 30. august 2011

LHCb ilmaisin aiheuttaa harmia supersymmetrian teoria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/NmY0fWDsXuM/lhcb-detector-causes-trouble-for-supersymmetry.ars:



Kaksi yleiskäyttöiset ilmaisimet LHC, Atlas ja CMS, pyrkivät pitämään korkean profiilin, koska ne on suunniteltu pystyä paikalla mitään, joka tulee ulos törmäyksiä-Higgs, pimeä aine, tai jotain vielä eksoottinen . LHCb on hieman enemmän erikoistunut, koska se on suunniteltu erityisesti seurata niitä törmäyksiä, joissa hiukkanen, joka sisältää pohja rahka (yleisesti, nämä hiukkaset ovat nimeltään B mesons). Näin se on tarkoitus tarjota tarkin testi useita tekemien ennusteiden vakiomalli; pitäisi testata näytä se epäonnistuu, he voisivat saada viitteitä supersymmetrian tai mekanismi, joka selittää, miksi maailmankaikkeus on täynnä asiaa ja ei antimateriaa.


Kuten muissakin kaksi ilmaisinta, ihmiset takana LHCb koonneet niiden ennakkotietojen kesän fysiikan kokouksissa, ja toistaiseksi kaikki näyttää ver hyvä, ilmaisin on jo toimittanut tarkin testi joitakin ominaisuuksia standardimallin. Ja toistaiseksi on ilmennyt vahingoittumattomana, mikä voi tarkoittaa huonoja asioita supersymmetrian ja lähettää teoreetikkojen takaisin ääreen meidän asiaa / antimateriaa epäsymmetriaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar