tirsdag den 30. august 2011

LG HX906TX kotiteatterijärjestelmä lupauksia 3D-ääni, kadehdittavan Super Bowl akustiikka

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:


Looking parantaa audiota miehesi (tai nainen) luola? Sitten voit tarkistaa LG: n uusi HX906TX 9.1 Cinema Sound System - kymmenen kaiutin paketti väittäen tarjota "aidosti 360 asteen äänen . " Se on suunniteltu tekemään sinusta tuntuu kuin olisit keskellä audio (vaikka olet todella perällä on huone smooshed kahden ihmisen sohvalle) - tavalla, jota voisi kuulla konserttisalissa tai todella suuri kylpyhuone suurella akustiikka. LG sanoo, että se käyttää DSP algoritmi pumppu audio vaaka-ja pystysuunnassa 3D heijastimet, laajentaa äänen ylöspäin ja täyttämällä aukkoja. Saat myös lisätty ominaisuuksia, kuten Blu-ray-toisto , WiFi suora ja Smart TV liitettävyys älypuhelimet ja tablets käyttäen app, vaikka ei ole mitään sanaa vielä hinnoittelusta tai saatavuudesta. PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista LG HX906TX kotiteatterijärjestelmä lupauksia 3D-ääni, kadehdittavan Super Bowl akustiikka


LG HX906TX kotiteatterijärjestelmä lupauksia 3D-ääni, kadehdittavan Super Bowl akustiikka alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 02:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde LG | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar