tirsdag den 30. august 2011

Must Katso HDTV (29.8.-04.09.)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/must-see-hdtv-august-29th-september-4th/:


Olemme edelleen tilalla kuvion odottaa NFL: n runkosarja käynnistyy ja pudota tv Premiere mutta onneksi college jalkapallo on täällä pelastaa päivän. Se ei yksin kuitenkaan, tutustu korostettu poimii viikon täällä, sen jälkeen kun tauon viikottaiseen listauksia mitä varoa ja TV, Blu-ray ja videopelejä.



College Football

Vaikka ammattilaiset - ero, joka on saamassa fuzzier ja fuzzier * yskä * Miami * yskä * - Varaudu kautensa aloittaa college jalkapallo joukkuetta saada takaisin se tänä viikonloppuna. UNLV ja Wisconsin on ensimmäinen korkean profiilin Matchup vuoden ESPN (ja ESPN 3D) torstai-iltana, kun Oregon ja LSU pelaa lauantaina peli, joka olisi voinut mestaruuden vaikutuksia heti. Me myös joitakin korkean profiilin kansallinen matchups meidän aikataulun, mutta voit napsauttaa tästä selville, missä jokainen kansallisesti lähetys peli tulee olemaan koko kauden - Tiedämme, miten kova seuranta Lähi Tennessee voidaan.



Hour

BBC Amerikka tulee ilman kolmatta kuusi episodia tämän draaman keskiviikkoiltana, koska se vie meidät kulisseihin 1950 TV-uutiset show Wiren Dominic Monaghan. Vaikka se ajankuva runsaalla sukupuolen, seksismiä ja viskiä jos etsit Mad Men klooni saat todennäköisesti pettymään. Novelli valokaari ei rakenna Don Draper kaltainen päähenkilöitä, mutta Suezin kriisi , vakoojia ja epäilyttävän kuoleman muodossa tarpeeksi vahva tausta meille tuhota meidän kuoleman. Jos olet fani brittiläisen TV olisimme Arvioi tämä yksi alle erinomaisia ​​Luther, mutta selvästi yli Law & Order: Iso-Britannia - Tsekkaa traileri tauon jälkeen.

(31. elokuuta BBC Amerikka, kaksikymmentäkaksi)



Madden NFL 12

On se aika vuodesta uudelleen, kun Madden tulee ulos ja me turvautua sohvalla perustuu taisteluihin Korkeimmuuden varten kerskumisoikeudesta ja enemmän. Kuten tavallista, ei paljon muuttuneen vuodesta toiseen, mutta päivityksiä on myös uusi törmäys, joka lupaa parantaa puuttumalla, custom hyökkäyskuvioita ja uudet kamerakulmat cribbed päässä NFL Films arkistoista. Kun yleensä myönteisiä arvioita - se tarttuu 3.5 tähden luokituksen ystävämme Joystiq - me ei estä sinua asettamasta 60 dollaria yhden kerran EA: n vuotuinen virkistää.

( 59,99 dollari , August 30)

Jatka lukemista Must See HDTV (29.8.-04.09.)


Must Katso HDTV (29.8.-04.09.) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 18:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar