tirsdag den 30. august 2011

ITunesin kanssa Cloud, Apple Under-lupaukset ja Yli-Tuottaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:

matchios

Koska kesä tuulet alas ja me lähellä pudota, tiedämme kaksi asiaa ovat varmasti tulossa olemassaolosta maailmassa Apple: iOS 5 ja iCloud. Koska molemmat tarjoavat ulkopuolisille kehittäjille erilaisia ​​mahdollisuuksia, molemmat ovat parhaillaan testataan että yhteisön. Ja se tarkoittaa asiat alkavat vuotaa. Tänään toi ehkä suurin yllätys ilmestys vielä: iTunesin Cloud tukee streaming sekä musiikin lataaminen.


Nyt, ennen kuin kaikki toimii itsensä hermoilla huutavan "FIRST !!!", kyllä, se on totta, että muut musiikkipalvelut ovat tarjonneet pilvi-pohjainen streaming ennen - etenkin niin Google Musiikki Beta ja Amazonin Cloud Player viime kesänä. Mutta kumpikaan näistä on iTunesin suurin musiikin jälleenmyyjä planeetalla (verkossa tai "offline"). Ja on paljon muita palveluja, joita streaming-vain. Nyt näyttää varmalta, että tänä syksynä, iTunes tarjoaa sekä pilvi lataamista ja pilvi streaming.


Ja tämä on iso juttu, koska aikana iCloud paljastus at WWDC kesäkuussa, Apple ei sanonut sanaakaan streaming. Tämä johti kaikkien uskoa ominaisuus ei toteutettaisi, kun palvelu lanseerataan - pettymys, varmasti. Mutta nyt näyttää siltä, ​​että Apple veti vanha "alle-lupaus, yli-aikaan" temppu. iTunes Match meni elää kehittäjille testattavaksi aiemmin tänään ja musiikin suoratoisto pilvi on jo käynnissä .


On täysin mahdollista, että Apple ei ilmoittaa streaming at WWDC koska heillä ei vielä ole levy-yhtiöiden "luvan ominaisuus ja nyt he tekevät. On myös mahdollista, että he eivät tuntisi tarvitsevansa tarrat luvalla - onhan Google eikä Amazon saanut sitä ennen vesille palvelujaan, ja molemmat ovat vielä elää. On myös mahdollista, että MP3tunes päätöksen viime viikolla vaikutti Applen asemaa. Riippumatta siitä, miten se tapahtui, se tapahtui. Ja se on hyvä uutinen kaikille.


Se osoittaa myös Applen suorituskykyään, kun se tulee pikku asiakkaan herkkuja. Apple julkisti iTunes pilvessä ja ihmiset olivat innoissaan, mutta hieman pettymys, jonka toiminnallisuutta. Mutta Apple oli myös ilmoittamalla siitä vähintään neljä kuukautta ennen käynnistämistä - jotain, mitä ei yleensä halua tehdä tuotteita. Kun iTunes pilvessä lopulta ei täysin käynnistää, Apple todennäköisesti haluaa muutamia muita yllätyksiä keuliminen Paljastustilaisuudessa (epäilemättä syntiinlankeemuksessa tapahtuma, joka yleensä keskittyy noin musiikkia). Yksi näistä voidaan nyt musiikkia streaming pilvestä (vaikka vähän pilalle kehittäjä vuotoja tänä iltana).


Vertaa tätä tapaa Google aloittaa niiden pilvi musiikkipalvelun. Alunperin paljastettiin at Google I / O-toukokuussa 2010 viitteitä oli, että palvelu käynnistetään myöhemmin samana vuonna. Sen sijaan jokainen piti odottaa vuotta myöhemmin I / O 2011 saada karkea versio palvelun. Enkä tarkoita karkean : Google Musiikki Beta vaatii voit ladata kaikki musiikki Googlen palvelimille, jotta se toimisi. Eikä ole mitään tallentaa kiinnitetty siihen ostaa uutta musiikkia verkossa. Se on edelleenkin paikkansa nyt, neljän kuukauden kuluttua käynnistämisestä beta. Google liikaa luvattu ja alle toimitettuna.


Verrattuna Google Musiikki Beta ja Amazon Web Player


Ingen kommentarer:

Send en kommentar