søndag den 24. juli 2011

142 Sähköauton lataus asemat pään Massachusetts, Nantucket ja MV ei sisälly

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/142-electric-vehicle-charging-stations-head-to-massachusetts-na/:

Asiat ovat Lookin 'up in New England - etenkin niillä, jotka risteilevät Yawkey Way kanssa sähköauton. Loppusumma 142 EV latausasemaa ovat teilataan osuma Bay State tulevina kuukausina, jossa 25 eri puolilla kansainyhteisön saada lahjakas. Boston raportoi, että suurin osa 'em tulee olla "yhteinen lähiliikenteen tai matkustava spots", paikkoja kuten Downtown parkkihalleissa MBTA paljon, kauppakeskukset, jne. Suurin osa laatikot on osa ChargePoint verkkoon, ja meille kerrotaan, että hinnat latauksen voi vahvistaa "kuntien yleisten alueiden ja kiinteistöjen omistajat yksityisellä maalla, "riippuen siitä, missä kukin laatikko on istutettu. Joten, on latausasemaa käyttöönoton välillä NY ja MA uusi Yankees vs. Red Sox? Nah, mutta techie voi uneksia.

142 Sähköauton lataus asemat pään Massachusetts, Nantucket ja MV ei sisälly alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 10:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde Boston | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar