søndag den 24. juli 2011

Chatroulette + Google oleskelupaikkoja = PlusRoulette

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IdlNwzfkUDQ/:

Osa Googlen uuden sosiaalisen alusta Google + sisältää ryhmän videokeskusteluominaisuutta nimeltään Google oleskelupaikkoja, mikä on suuri ryhmä videokeskustelut ja jakamiseen. Kuten kollegani MG Siegler kirjoitti hänen ensimmäinen yhteenveto Google +, Google oleskelupaikkoja yrittää ratkaista sosiaalisia ongelmia videochatin tekemällä helpoksi voit ilmoittaa siitä, että olet kiinnostunut chattailuun. Voit jakaa pala sisällön, kuten YouTube clip, ja jokainen Hangout voi katsella sitä yhdessä ja puhua siitä.


Ominaisuus on suunniteltu luomaan ryhmään chatit (enintään kymmenen henkilöä) sisällä ympyröitä Google +. Tietysti se oli vain ajan kysymys ennen kuin joku yritti lisätä Chatroulette-tyyppinen satunnainen toiminnallisuutta video chat-palveluun. PlusRoulette on käynnistänyt keinona luoda julkisen Google + hangout että kuka tahansa voi liittyä. Sinun tarvitsee vain luoda ajanviettopaikka, ja luettelo URL PlusRoulette. Jos etsit jo julkisia ajanviettopaikka, PlusRoulette listaa käytettävissä hangouts.


GPHangouts myös samanlainen toiminto listaus kaikista julkisista Google + oleskelupaikkoja, mutta sinulla on luoda hangout Google + erikseen, lisää sitten URL ajanviettopaikka on GPHangouts. Kanssa PlusRoulette, voit itse luoda Google + ajanviettopaikka läpi sivuston käyttöliittymä.


Koska nimesi on liitetty Google + tilin, rivo Chatroulette ongelma on toivottavasti välttää.


Anna satunnainen videokeskusteluja on oleskelupaikkoja alkaa!









Ingen kommentarer:

Send en kommentar