søndag den 24. juli 2011

Viikko Apple: se Lion-pocalypse

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fp0iAcpMJIY/week-in-apple-its-a-lion-pocalypse.ars:


Jos et tiedä, että Lion julkaistiin tällä viikolla, olette tehneet melko hyvää työtä piilottamista kiven alla (ja kiitos, voinko liittyä seuraan?). Itse asiassa seuraava Applen linja iso kissa käyttöjärjestelmät on tehnyt sen julkisen debyyttinsä, joten se ei ole yllätys, että Apple-otsikoita viime viikolla oli raskaasti Lion-keskittynyt. Silti me kattoi myös uusia laitteita vapautuu, virallista Star Trek-sovellus iPad, uusi Google +-sovellus iPhone ja Applen kolmannen vuosineljänneksen tulokseen, niin lue eteenpäin viikoittain Roundup:


Mac OS X 10.7 Lion: Ars Technica tarkastelu : Mac OS X 10.7 Lion ole ujostelija. Toisin kuin edeltäjänsä, Snow Leopard, joka keskittyi sisäisiä muutoksia, Lion tavoitteena on remake Macin työpöydällä kokemus imagoa mobiilin sisarus, Ios. Mutta onko tämä hyvä asia? John Siracusa tarjoaa Applen uusi käyttöjärjestelmä tapansa mukaan perusteellisen harkinnan.


Mac OS X Lion: Screenshot Galleria : Olemme koonneet kuvagallerian Applen uusin käyttöjärjestelmä, esiin joitakin muutoksia voit odottaa asentamisen jälkeen Lion.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar