søndag den 24. juli 2011

Lego Kotelovalomainos Computer rutistus tehokkaasti hyvään tarkoitukseen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VKWfc64wjjA/:

Monille ihmisille, rakennus Legos tuo takaisin fond muistoja. Saat Mike Schropp , muistot ovat vielä rakenteilla. Schropp rakastaa Legos, usein heidät sulautetaan tekniikkaa. Hänen uusin projekti, Schropp rakennettu 12-core PC työntää osaksi mittatilaustyönä tapauksessa hän suunnitteli käyttää noin 2000 musta Lego tiiliä. Valmis tuote ei ole pelkästään mahtava näköinen, mutta myös energiatehokkaita.


Schropp oli kiinnostunut rakentamaan konetta, jotka voisivat auttaa joitakin sen laskentatehoa voidaan Community Grid, auttaa crunch tiedot ratkaisemaan lääketieteen haasteisiin. Hän alun perin tarkoitus rakentaa kone tyhjästä, mutta ajattelin lisätä neljäsosaa tietokoneen kotiinsa tuntui liian suuri.


Sen sijaan Schropp haastoi itse optimoida ja nopeuttaa hänen nykyinen setup yhdistämällä hänen parhaan koneiden yhdeksi Super ruutuun. Hän toivoi viettää enintään 2000 dollari osiin, ja rakentaa koneen, prosessi 100000 "pisteitä" per päivä kohti World Community Grid . Koska kone oli tarkoitus crunch ympäri vuorokauden, energiatehokkuus oli erityistä merkitystä suunnitteluprosessissa.



Kanssa auttaa hänen kokoelma Lego tiiliä, Schropp kääntyi kolme tietokonetta yhteen. Lopputuotteen sisältää trio suorittimia, jäähdyttimet, emolevyt, SSD, DDR3 muistia ja kahdeksan fania. Laite toimii ainoastaan ​​yksi teholähde, joka Schropp muutettu valtaan kaikki kolme järjestelmää. Schropp suunniteltu Lego tapauksessa, jotta niin paljon ilmavirran mahdollisimman välillä prosessorit ja emolevyt.


Kautta uusi, jättimäinen laatikko, Schropp n 'taitto maatilalle "edistää humanitaarista ja lääketieteellistä tutkimusta käyttämällä vähemmän valtaa kuin summa kolme laatikkoa käynnissä itsenäisesti.



Kolme-yhdessä-box kuluttaa noin 670 wattia tehoa ja crunch noin 135000 pistettä päivässä, verrattuna vain yksi Schropp n työasemista PC, jossa käytetään 350 wattia crunch lähes 10,000 pistettä päivässä. Jopa niin, virtalähde on suurempi kuin mitä järjestelmä tarvitsee, ennakoiden lisäämällä toisen tason tulevaisuudessa.



Kuvat kautta Mike Schropp n yhteensä Geekdom




Ingen kommentarer:

Send en kommentar