søndag den 24. juli 2011

Bossin Micro BR-80 digitaalinen moniraitajärjestelmällä ja kentän tallennin sopii bändi ja studio käteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/bosss-micro-br-80-digital-multitrack-and-field-recorder-fits-th/:

Boss Micro BR-80



Kuka tarvitsee äänitysstudio - tai jopa täysi bändi - siitä seuraava demo? Tartu kitara, pomo uusin kannettava Micro BR digitaalisen nauhurin ja Kourallinen ego tee-se-itse-istuntoa, että vain äiti voisi rakastaa. BR-80 avulla voit tallentaa kaksi kappaletta kerralla ja on kahdeksan kappaletta toisto sekä 64 virtuaalista kappaleet sekoitetaan ja Master tahansa eeposten olet vetänyt hatustaan. Saat hookup, se pakkaus aux ja 1/4-tuumainen tuloa, kuulokeliitäntä ja jopa USB-portti liitännän tietokoneeseen. Voit myös tallentaa käyttämällä laivalla stereokuvassa mikrofonit jos menetät Kaapelit keikalla. Sisältä se on pakkaus neljän ja kuuden string COSM vaikutuksia, DNA sen VE-20 piristää laulu, ja eBand vaihtoehtoja. Ei tuki WAV ja MP3 muodoissa, mutta vielä parempaa, SD-kortteja 32 Gt antaa sinulle huikeat 550 tuntia tallennusaikaa antaa niille Polttaa nuolee alas. Se on tällä hetkellä saatavilla ja toimituskuluja noin 300 luita - eRoadies ei sisälly. Täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Bossin Micro BR-80 digitaalinen moniraitajärjestelmällä ja kentän tallennin sopii bändi ja studio käteen


Bossin Micro BR-80 digitaalinen moniraitajärjestelmällä ja kentän tallennin sopii bändi ja studio käteen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 07:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Tech Crunch | lähde BOSS US | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar