søndag den 24. juli 2011

T-Mobile näyttää mennä back-to-back, tarjoaa Angels fanit tablet asunnot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/t-mobile-looks-to-go-back-to-back-offers-angels-fans-tablet-ren/:


Etsitkö lisätä että hengen baseball kokemusta yhden teknologisen häiriötekijä? No, odotus on ohi, kiitos T-Mobile ja sen uudet tablet vuokra ohjelma Angel Stadium Anaheimissa. Yhtiö ei vain tarjota liitutaulut mesenaateille, mutta se myös työntää ulos räätälöityä sisältöä parantaa superfan n peli-päivä stat ylikuormitus - jotain olemme nähneet ennen haltuunsa SAFECO Field . Fanit saavat valita T-Mobile G-Liuskekivi tai Samsung Galaxy tab , ja vuokra vain asettaa sinut takaisin viileä Hamilton, joka todennäköisesti helpompaa lompakon kuin decked-out hotdog. Lisäksi tablet, voit myös saada peli-päivän ohjelma, kirjaston lehtien selaamiseen välillä sisävuoro, T-Mobile TV ja verkkoyhteydet. Joten jos olet rento baseball fani joka teki vapaaliput, voit työskennellä teidän Cut Rope taitoja muutamaksi tunniksi ... katsoi ylös kiinni kunnari liitännät, tietenkin.

Jatka lukemista T-Mobile näyttää mennä back-to-back, tarjoaa Angels fanit tablet asunnot


T-Mobile näyttää mennä back-to-back, tarjoaa Angels fanit tablet asunnot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 08:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar