søndag den 24. juli 2011

Kysy Engadget: Paras USB 3.0-keskitin markkinoilla?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/ask-engadget-best-usb-3-0-hub-on-the-market/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tämän viikon Kysy Engadget kysely on tulossa meille Sam, joka ei voisi olla enemmän innoissaan hop laivalla SuperSpeed ​​kelkkaan. Jos etsit lähettämään tiedusteluun oman, pudota meille viiva kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Sain vihdoin uuden kannettavan jossa yksinäinen USB 3.0-porttiin. Olen nyt katsot saada USB 3.0-keskitin, jossa muuntaja, jotta voin käyttää molempia minun USB 3.0 kiintolevyt suuremmilla nopeuksilla. Olen lukenut paljon kauhutarinoita jossa jotkut hubit joko eivät tule verkkolaitteita - ja sen seurauksena kannettavan asemat eivät toimi niiden kanssa oikein - tai ne on suunniteltu huonosti mikä johtaa USB 2.0 nopeuksilla. Tai, kiintolevyt pitää saada katkeaa. Onko lukijat on ehdotuksia tai kokemusta USB 3.0 hubit? Kiitos! "



Ajankohtainen kysymys, todellakin. Olemme kokeneet USB 3.0 keskittimet toimivat hirveän nirso - varsinkin kun sekoittaminen USB 3.0 ja 2.0 HDD - niin haluaisimme tietää, mitä yksi (t) työskentelevät ulos ihmiset. Shout It Out kommenteissa alla!

Kysy Engadget: Paras USB 3.0-keskitin markkinoilla? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 22:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar