søndag den 24. juli 2011

Järkyttyneenä News Corp Puhelin Hakkerointi Revelations? Ole hyvä. [TCTV]

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uXCSUywZ9Ys/:


Rick: "Miten sinä minua? Millä perusteella? "

Kapteeni Renault: "Olen järkyttynyt - järkyttynyt! - Toteamaan, että pelaaminen on meneillään täällä! "

Croupier: "Voitot, sir."

Kapteeni Renault: "Oi, kiitos paljon."



Yksi on surra tällainen kollektiivinen menetystä viattomuudesta. Viattomuus Ison-Britannian parlamentin kyynelsilmin quizzing News Corp avainhenkilöt yli paljastuksia että puhelimessa hakkerointi käytettiin harjoittamisesta iltapäivälehtien palloa. Viattomuudesta samat johtajat, jotka olivat " järkyttynyt, tyrmistynyt ja hävetä "at käyttämät keinot niiden henkilöstö pitää tuottaa etusivulle kultaa. Viattomuudesta Senior Metropolitan Poliisit oppimiseen että alipalkattuja kollegansa rutiininomaisesti myydään tietoja iltapäivälehtien toimittajille.


Ja ennen kaikkea syyttömyydestä Great British Public - samat kansalaiset, jotka ovat tehneet kirjoja kuin Evelyn Waugh romaanissa " Scoop "osaksi 1938 best-seller, ja tekivät saman Piers Morgan n Insider: Yksityinen päiväkirjoja Scandalous vuosikymmen kaksi sukupolvia myöhemmin. Miten järkyttynyt - järkyttynyt! - Ne kaikki ovat opittava, että iltapäivälehtien toimittajat ovat pohjimmiltaan scumbags.


Amerikassakin on järkyttynyt jonka paljastuksia - ja vain hieman enemmän perusteluja. Yhdysvaltain toimittajilla on tiettyjä kehityssuuntia kohti korkeampaa moraalia maata kuin heidän Fleet Street kollegansa, mutta vasta viime vuosina - kuten Paul Collins selittää tässä kiehtovassa pala varten Slate.


Oikeasti, jokainen joka on joskus kyytiin Murdoch sanomalehti, lukea kirjaa noin Fleet Street tai nauroivat tahansa lukemattomista elokuvan merkkiä perustuu News Corp avainhenkilöt (Elliot Carver on Tomorrow Never Dies on täydellinen, ja edustava esimerkki) on pyydettävä itse, he todella järkyttynyt, tai jopa yllättynyt, että paljastusten väärin tekemässä yritys tai onko tämä kaikki vain erittäin kätevä tilaisuuteen tuhoon mies että lähes jokainen julkisuudessa on syy vihata.


Tässä viikon vuoden jakson Miksi tämä Uutiset pyydämme juuri tähän kysymykseen, Paul tarjoaa hengen puolustaminen vihatuimmaksi mies mediassa, ja Sarah ihmettelevät, onko tällainen välinpitämätön asenne korruptiota ja rikollisuutta tarkoittaa Hän on Murdochin palkkalistoilla liikaa. Yhdessä vaiheessa Show (joka oli teipattu eilen), Paavali viittaa siihen, että se on vain ajan kysymys ennen kuin Murdoch sanomalehdet syytetään puhelimen hakkerointi - ja pahempaa. Ja mikä tätä nykyajan itsenäinen?


" Hakkerointi oli endeeminen at "Mirror", sanoo entinen toimittaja "


Järkyttynyt!


Video alle ...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar