søndag den 24. juli 2011

Microsoftin Online Business Vuodeksi: Yli 2,5 miljardia dollaria ... hukassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5wC8kZwVBP4/:

Microsoft oli kova vuosi. Heidän kaikkien aikojen paras, itse asiassa, mistä tuloista näkökulmasta . He ei Apple , mutta hei, kuka on? Lähes 70 miljardia dollaria tuloja, mikä on ensisijaisesti ohjelmistoyhtiö on hämmästyttävää. Mutta suuri määrä jatkaa maski yksi asia: ammottava, veristä haava, joka Online Services Division.


Reading Microsoftin lehdistötiedote tuloistaan, luulisi kaikki on fantastinen jako. "Online Services Division liikevaihto kasvoi 17% viimeisellä neljänneksellä ja 15% koko vuoden, ensisijaisesti ajaa nousu haku tuloja." Big kasvua! Mahtavaa!


Hetkinen ...


Mitä Microsoft jälleen kätevästi jättää pois on mitään puhetta miten kannattavaa divisioona. Tämä johtuu siitä, se ei ole kannattavaa. Oh poika ei se koskaan ole kannattavaa. Divisioona menetti 728.000.000dollari neljänneskierroksen. Merkillistä, että on toiseksi pahin menetys he ikinä raportoitu - vain 4.000.000 dollaria ujo levy-732000000 dollaria tappiota vuonna Q4 2009 .


Kun huomautin menetys viimeisellä neljänneksellä , puolustajat olivat nopeita hypätä "He vain tarvitsevat enemmän aikaa" argumentti. No, uskomattoman, he jatkavat liikkuvat väärään suuntaan. Viimeisen neljänneksen tappio oli 726000000 dollaria. Ne jotenkin hävisi $ 2 miljoonaa enemmän tätä kuluneella neljänneksellä.


Jopa crazier, tämä on 22. perättäinen neljännes, että Microsoft on raportoitu yleisesti tappio Online Services Division. Siellä ei ole voittoa raportoitu vuodesta 2005.


Ajattele, että toista. Kahdeskymmenestoinen peräkkäisen vuosineljänneksen tappiot. Liikevaihto kasvaa, mutta tappiot kasvavat nopeammin. He menot reilusti yli kaksi dollaria jokaista dollaria he ansaitsevat.


Ja sitten on suurin määrä kaikkia. Tilivuoden Online Services Division menetti 2557000000 dollaria.


Kyllä, Microsoft varaa näihin tappioihin kiitos niiden muiden villisti kannattava yritykset. Mutta missä vaiheessa he alkavat harkitsemaan online-strategia?


Menoja enemmän kuin he ansaitsevat on työskennellyt niitä aikaisemmin kanssa Entertainment ja Devices Division, joka on nyt yhä kannattavaa. Mutta jälleen, Online Services on menettänyt rahaa lähes 6 vuotta peräkkäin nyt. Ja tämä oli huonoin vuosi vielä. Asiat ovat menossa huonompaan eivätkä parempaan.


Windows, Business (toimisto), ja palvelimet ovat pohjimmiltaan tukea Online Services (Entertainment ei vieläkään tule lähelle kattavat menettää Online Services näkee). Ja taas elinkeino-ja palvelimet oli vahva vuoden hyvän kasvun, Windows yrityksesi todellisuudessa supistui viime vuodesta. Mitä tapahtuu, jos muut yritykset kutistuu liian? Voi edelleen perustella Online menettää?


Omalta Microsoft syytetään pääasiassa menettää siitä Yahoo käsitellä:



OSD liiketappio enemmän, koska kulut, tasoittaa osittain liikevaihdon kasvusta. Kustannukset kasvoivat 641000000dollari ajaa kustannukset Yahoo! Search sopimuksen ja lisääntyvä liikenne hankintamenot. Yleiset ja hallinnolliset kulut vähenivät 157000000 dollaria tai 60%, mikä johtui pääasiassa siirtymisestä kulut, kun vuotta aikaisemmin liittyvät tekohetkellä Yahoo! kaupallisen sopimuksen. Tutkimus ja kehitys nousi 117.000.000 dollaria tai 11% kasvaneen henkilöstömäärän liittyviä kustannuksia.



Älkää unohtako toinen hullu stat: Microsoft pystyi vähentää ja hallinnon yleiskustannukset 60 prosenttia vuoden, ja silti menettänyt enemmän kuin koskaan.


Seuraava neljännes tulee olemaan mielenkiintoista seurata.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar